Accidente mortale în această seară la Galați și la Cluj. Poliția face cercetări

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto arhivă. Sursa: ISU
Foto arhivă. Sursa: ISU

Un bărbat de 27 de ani din Galaţi a murit, vineri seara, în urma unui accident rutier produs pe DN 25 între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel 112 despre producerea unui accident pe DN 25, între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa, din judeţul Galaţi.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au stabilit că în accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autocamion şi un autoturism.

Autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 27 ani, din municipiul Galaţi, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal de autocamionul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 37 ani, din Tulcea.

În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat, iar şoferul autoturismului, care se afla singur în maşină, a rămas încarcerat, decedând. Bărbatul de 37 ani, care deţine permis de conducere valabil, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier, conform Agerpres. 

Cluj: Un bărbat de 30 de ani a fost accidentat mortal de un tren

Un bărbat de 30 de ani a murit, vineri, după ce a fost lovit de un tren, în oraşul Huedin.

"În jurul orei 19.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la ieşirea din localitatea Huedin, o persoană a fost accidentată de tren. Poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au constatat faptul că pe relaţia Cluj-Napoca-Oradea, un bărbat de 30 de ani, din oraşul Huedin, a fost accidentat mortal de tren", informează IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările producerii evenimentului, a mai scris Agerpres. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel