Accidente grave pe șoselele din România. Mai multe victime, trafic rutier afectat

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de Artyom Kulakov, de la Pexels
Fotografie creată de Artyom Kulakov, de la Pexels

Mai multe accidente rutiere grave s-au produs pe parcursul zilei pe șoselele din România. 

GALAȚI

Doi bărbaţi au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un copac şi un stâlp de iluminat, şoferul fiind cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, a anunţat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, soldat cu victime. Din primele cercetări a rezultat că în accident a fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, care ar fi pierdut controlul direcţiei, intrând în impact cu un copac şi un stâlp de iluminat public de pe partea dreaptă a sensului de mers.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a doi bărbaţi, de 21 şi 35 de ani, pasageri în autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest caz a fost întocmit dosar penal vătămare corporală din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care a avut loc accidentul, precizează IPJ Galaţi. 

OLT 

Un accident rutier şi nouă tamponări s-au produs, miercuri, pe drumurile din judeţul Olt, în condiţii de polei, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Tamponările au avut loc pe drumuri din Caracal, Drăgăneşti-Olt (două), Valea Mare, Brebeni, Călui, Oboga, Curtişoara şi Baldovineşti.

Accidentul rutier, în urma căruia un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Balş, a necesitat îngrijiri medicale, a avut loc miercuri dimineaţa, pe un drum judeţean dintre localităţile Balş şi Baldovineşti.

Tânărul în vârstă de 20 de ani, care a necesitat îngrijiri medicale, se afla la volanul unui autoturism care a părăsit partea carosabilă.

În prima parte a zilei de miercuri, pe mai multe drumuri din zonele Caracal, Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Balş s-a format polei. 

CARAȘ-SEVERIN

Un bărbat de 45 de ani a murit după ce a fost lovit de o maşină condusă de un cetăţean bulgar pe DN6, la ieşire din localitatea Teregova spre Domaşnea, a informat miercuri IPJ Caraş-Severin.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul se deplasa, în noaptea de marţi spre miercuri, pe partea carosabilă a drumului, când a fost acroşat cu partea din stânga-faţă de un autoturism înmatriculat în Bulgaria, la volanul căruia se afla un şofer de 37 de ani.

În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de deplasare şi a decedat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel