Accidente grave în această dimineață pe șoselele din România

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj

Mai multe accidente grave s-au produs luni dimineață pe șoselele din România. 

Un accident rutier în care au fost implicate cinci vehicule şi din care au rezultat cinci răniţi s-a petrecut, luni, pe DN 25, la ieşirea din municipiul Galaţi, în zona Tirighina, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Galaţi, scrie Agerpres. 

În urma accidentului au rezultat 5 victime, 2 fiind în stare gravă şi o victimă în stop cardio-respirator, a anunţat ISU Galaţi.

La faţa locului acţionează patru autospeciale ISU, două echipaje SMURD tip C şi tip B, trei ambulanţe SAJ, Descarcerarea şi maşina de stingere.

Circulaţia pe DN 25 este blocată pe ambele sensuri. 

Accident grav și în Caraș-Severin

Accident rutier pe DN 6, zona Plugova, cu două autotrenuri implicate. În urma evenimentului, o persoană a rămas încarcerată.

Intervine Punct de Lucru Băile Herculane și Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială pentru stins incendii și o descarcerare.

Serviciul Județean de Ambulanță Caras-Severin a alocat un echipaj medical.

Intervenție în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca

Două echipaje SMURD și două autospeciale cu modul de descarcerare au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au primit solicitarea pentru a interveni în jurul orei 6.30, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Două persoane au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență la fața locului, ulterior fiind transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

Ceața reduce vizibilitatea în trafic în mai multe județe din țară 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Constanța, Tulcea, Brăila, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Argeș și Teleorman.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel