Accident îngrozitor la circ. O artistă a căzut de la mare înălțime în fața spectatorilor

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Marta Vylslotska
Marta Vylslotska

O artistă de circ a căzut de pe o sârmă aflată la o înălţime de 3 până la 4 metri în timpul unui spectacol desfăşurat în sud-vestul Germaniei, transmite vineri agenţia DPA.

Tânăra de 28 de ani a căzut în faţa spectatorilor în timpul spectacolului său, joi seară, în oraşul Rastatt.

Artista de circ Marta Vylslotska a căzut de la 4 metri în timpul unui spectacol în Rastatt, Baden-Württemberg, și a fost grav rănită.

Directorul circului Rudolf Renz a declarat pentru BILD că: "Mă aflam în spatele decorului când am auzit o bubuitură surdă și apoi s-a auzit murmurul mulțimii. Curajoasa Marta s-a ridicat și a părăsit ringul pe propriile picioare!”, a mai povestit Renz.

Acrobata a fost preluată de un elicopter de salvare care a a dus-o la spitalul din Karlsruhe.

Și soțul artistei a trebuit își păstreze sângele rece dat fiindcă a apărut din nou în fața publicului la scurt timp după căderea soției sale în rolul unui clovn și a trebuit să facă publicul să râdă.

Dar de ce s-a prăbușit artista profesionistă? Potrivit directorului circului, a fost primul ei accident profesional: "Ieri a plouat puternic. Artiștii au fost nevoiți să meargă pe jos de la rulotă și până la  cortul de circ. În acest proces, probabil că costumele lor s-au udat și și-au pierdut aderența necesară."

Acrobata are  dureri și vânătăi dar va fi externată sâmbătă a mai explicat directorul circului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel