Accident grav în Argeș. A murit după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un stâlp

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: ISU Argeș
Foto: ISU Argeș

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Argeș. 

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Vultureşti a murit, marţi seară, după ce autoturismul pe care îl conducea a ieşit de pe carosabil şi a intrat în coliziune cu un stâlp, scrie Agerpres. 

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii rutieri, s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani din Vultureşti, care conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza localităţii de domiciliu, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a ieşit în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu gardul unui imobil şi cu un stâlp din beton, pe care l-a rupt. Din păcate, în urma accidentului, conducătorul auto, care era singurul ocupant al autoturismului, a decedat", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Șoferul rămăsese blocat în autoturism



Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, şoferul rămăsese blocat în autoturism, pentru extragerea lui intervenind un echipaj de descarcerare. Paramedicii SMURD au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

IPJ Argeş precizează că poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Gorj: Primarul comunei argeşene Beleţi-Negreşti, implicat într-un accident rutier în Defileul Jiului

Primarul comunei Beleţi-Negreşti din judeţul Argeş, Mihai Marin, a fost, implicat într-un accident rutier produs în Defileul Jiului, el fiind ulterior transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Corina Scurtu.

Potrivit acesteia, luni, poliţişti din oraşul Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime, pe DN 66.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Beleţi, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 - Defileul Jiului, din direcţia Petroşani către Târgu Jiu, într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton, montat pe marginea carosabilului. În urma impactului a rezultat rănirea victimei, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, ulterior, a părăsit unitatea spitalicească, fără încuviinţarea personalului medical", a spus Corina Scurtu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.

Căutat de polițiști

IPJ Gorj a confirmat că Mihai Marin este căutat de poliţişti pentru a fi audiat în cazul incendierii sediului Primăriei Beleţi-Negreşti.

Reprezentanţii SJU Târgu Jiu au precizat că pacientul a plecat din unitatea medicală "pe semnătură".

"În cursul nopţii, la UPU a SJU Târgu Jiu a fost adus cu ambulanţa un bărbat care fusese victima unui accident rutier. Pacientul nu prezenta leziuni care să îi pună viaţa în pericol. La UPU a fost examinat de medicul de gardă, care a decis să fie supus unui examen Computer tomograf, după care a mai fost consultat de un medic ortoped, de un medic neurolog şi unul chirurg care i-au recomandat să rămână internat. Pacientul a refuzat internarea, acest lucru fiind consemnat în foaia de observaţie de la UPU pe care bărbatul a semnat că îşi asumă riscurile refuzării internării", a declarat purtătorul de cuvânt al SJU, Mihaela Ţicleanu.

S-a deschis dosar penal 



Poliţiştii din Argeş au deschis, luni, un dosar penal pentru distrugere în cazul incendiului care a afectat sediul Primăriei Beleţi-Negreşti.

"În noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., în jurul orei 3,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la corpul nou al clădirii administrative a comunei Beleţi-Negreşti. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea identificării autorului/autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun", se preciza într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la sediul Primăriei Beleţi-Negreşti, primele verificări indicând că focul ar fi fost pus intenţionat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel