Accident cu patru răniţi pe drumul european E58. Printre victime şi doi copii

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: ISU Botoșani
Foto: ISU Botoșani

Mai multe accidente grave s-au produs pe parcursul acestei zile pe șoselele din România. 

Patru persoane, printre care şi doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică, pe drumul european E58, pe raza comunei Băluşeni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu, scrie Agerpres. 

În accidentul produs în apropiere de Mănăstirea Zosin au fost implicate două autoturisme. La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, şi o ambulanţă SMURD, dar şi două echipaje al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"Pompierii au acţionat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, dar şi pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor", a precizat Dorina Lupu.

Teleorman: Accident pe DN 6F - trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite, duminică, într-un accident petrecut pe DN 6F, între sensurile giratorii Lăceni şi Buzescu, iar o maşină s-a răsturnat în afara părţii carosabile, informează ISU Teleorman.

"În urma acestui eveniment rutier au rezultat trei victime, conştiente şi cooperante, neîncarcerate, doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 60 şi 37 de ani şi o fetiţă de circa 13 ani. După acordarea primului ajutor de către personalul medical sosit la locul evenimentului, două dintre victime (bărbatul de 60 de ani şi minorul de 13 ani) au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite şi îngrijiri de specialitate. Cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări", precizează ISU Teleorman.

La locul accidentului au intervenit pompierii cu o maşină de stingere cu apă şi spumă şi trei echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman. 

Vaslui: Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea

Un bărbat a fost transportat, duminică, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea pe un drum din comuna Lipovăţ şi a rămas încarcerat.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului Vaslui al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"În accident a fost implicat un utilaj agricol în care se afla o persoană blocată în interior. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un tractor răsturnat, bărbatul blocat în interior fiind evacuat de ceilalţi participanţi la trafic. Bărbatul în vârstă de 37 ani a fost preluat de echipajul ambulanţei SAJ Vaslui, după evaluare acesta fiind transportat la UPU Vaslui. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. Din primele informaţii, bărbatul implicat în accident s-ar fi aflat în stare avansată de ebrietate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel