Abonamentele fără publicitate Facebook și Instagram: Prețurile din Europa

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Abonamentele fără publicitate Facebook și Instagram: Prețurile din Europa
Abonamentele fără publicitate Facebook și Instagram: Prețurile din Europa

Meta Platforms Inc. a comunicat că, începând cu luna următoare, va lansa o alternativă de abonament fără reclame pentru utilizatorii Facebook sau Instagram din Europa.

În consecință, rezidenții din Uniunea Europeană (UE), Spațiul Economic European (SEE), Elveția, Islanda, Liechtenstein și Norvegia vor putea alege un abonament lunar care le va permite să utilizeze platformele de socializare fără a fi expuși reclamelor.

Costul acestui serviciu va fi de 9,99 euro pentru utilizatorii web și de 12,99 euro pentru cei care accesează platformele folosind dispozitive iOS și Android.

Meta a subliniat că această mișcare se conformează "reglementărilor europene în evoluție". Prin urmare, începând cu luna noiembrie, utilizatorii vor avea opțiunea de a alege între a continua să utilizeze Facebook sau Instagram gratuit, cu reclame, sau de a plăti pentru a scăpa de reclame.

Începând cu data de 1 martie 2024, se va impune o taxă adițională de 6 euro pe lună pentru conturile suplimentare pe versiunea web și de 8 euro pe lună pentru accesul mobil.

Timp îndelungat, activitatea principală a Meta s-a concentrat pe furnizarea de servicii gratuite de rețele sociale utilizatorilor, finanțându-se prin vânzarea de publicitate către companiile interesate să ajungă la această audiență.

În același timp, Meta rămâne adeptul ideii că "internetul susținut de publicitate" poate oferi utilizatorilor produse și servicii personalizate, în timp ce oferă întreprinderilor mici o modalitate de a atinge potențiali clienți.

„Respectăm spiritul și scopul acestor reglementări europene în evoluție și ne angajăm să le respectăm", a declarat Meta, conform nytimes.com.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel