ABBA a încheiat un contract de "mai multe milioane de dolari" pentru a aduce un spectacol avatar în Las Vegas

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
 50 de ani de la apariția melodiei „Waterloo” a trupei ABBA
50 de ani de la apariția melodiei „Waterloo” a trupei ABBA

Se pare că trupa ABBA este pe punctul de a încheia un contract de mai multe milioane de dolari pentru a aduce "ABBA Voyage" în Las Vegas.

Se spune că celebritățile pop suedeze ar lucra cu Resorts World pentru a aduce în Sin City spectacolul lor de avatars extrem de popular, care are loc în prezent în ABBA Arena construită la comandă din Londra.

O sursă a declarat pentru ziarul Daily Star: "ABBA poartă discuții secrete de ceva vreme pentru a obține un contract în Vegas.

"Muzica celor de la Abba este foarte apreciată în SUA. Iar punctul de vânzare unic al avatarurilor îl face să fie mai mult decât un spectacol ABBA, deoarece spectaculosul este ceva care ar putea impresiona publicul."

Nu este prima dată când se vorbește despre spectacolul care se îndreaptă spre Vegas, deoarece în 2021, producătorii hiturilor "Dancing Queen" au fost subiectul unui război acerb al ofertelor între locații pentru o potențială rezidență a avatarurilor în 2024.

Grupul - format din Benny Andersson, 77 de ani, Agnetha Faltskog, 73 de ani, Bjorn Ulvaeus, 78 de ani, și Anni-Frid Lyngstad, de asemenea 78 de ani - a făcut ca MGM Resorts, Caesars Palace și Resorts World să se lupte pentru a găzdui pe The Strip spectacolul avatarului digital al producătorilor hitului "Waterloo", care poartă numele discului.

Și se pare că Resorts World a câștigat războiul de licitație.

S-a afirmat chiar că producătorii hiturilor "Money, Money, Money" ar putea încasa aproape un miliard de lire sterline dacă ar accepta o înțelegere.

O sursă a declarat pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun la vremea respectivă: "Există un apetit uriaș pentru noul spectacol 'Voyage' al trupei Abba în Las Vegas.

"MGM Resorts, Caesars Palace și Resorts World sunt disperate să îl obțină și au fost blocate într-un război al ofertelor pentru el. Atracția lui Abba este globală și ar fi o vitrină uriașă să avem această nouă tehnologie de avatar pe Vegas Strip. Discuțiile sunt în stadii incipiente între promotori și cele trei mari cazinouri de aici pentru divertisment. Se spune că decizia majoră, în afară de afacerea cu banii, este despre cea mai bună potrivire pentru instalația de sunet și crearea unei mulțimi intime. Visul ar fi ca spectacolul să se mute în Statele Unite după ce va fi difuzat la Londra, iar în Vegas, se crede că ar putea face aproape 1 miliard de lire sterline. Planurile din acest moment se concentrează în jurul unei deschideri sugerate în 2024, care ar coincide cu cea de-a 50-a aniversare a victoriei lor la "Eurovision" și cu lansarea hitului "Waterloo"."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel