A supraviețuit unui zbor de zece ore, ascuns în trenul de aterizare al unui avion cargo

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat se poate considera extrem de norocos după ce a supraviețuit unui zbor în trenul de aterizare al unui avion, pe o cursă de zece ore din Africa spre Olanda. 

Un bărbat a supraviețuit unui zbor de zece ore ascuns în trenul de aterizare al unui avion. Descoperirea a fost făcută la Amsterdam, scrie corriere.it. Pasagerul ”clandestin” a plecat din Africa într-un Boeing 747 care a decolat din Johannesburg. 

Avionul Boeing 747 în care s-a ascuns migrantul

 

Un bărbat a reușit să supraviețuiască unui zbor de cel puțin zece ore din Africa spre Olanda ascunzându-se în compartimentul trenului de aterizare al unui avion de marfă la o temperatură de minus 60 de grade. Aeronava, un Boeing 747 al diviziei italiene Cargolux, a plecat din Johannesburg, Africa de Sud, apoi a făcut o escală în Nairobi, Kenya, apoi a aterizat la Amsterdam în dimineața următoare. Vârsta și naționalitatea nu au fost furnizate de poliția olandeză, dar migrantul a fost dus la spital și se spune că se află „în stare stabilă”, putând rezista astfel la temperaturile înghețate și lipsa de oxigen la altitudini mari. 

CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel