A scandalizat o țară întreagă. Tânără, filmată în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Pare că inconștiența unora nu cunoaște limite.

O tânără inconștientă, din dorința de a căpăta notorietate, a realizat un clip în care pare că înțeapă prezervative într-un magazin.

Adolescenta a publicat pe Tik Tok un clip în care înțeapă cu un ac de siguranță un prezervativ.

În filmare se aude cum tânăra spune că a luat cutia de lângă casele de marcat și s-a dus la un alt raion, pentru a nu fi văzută de angajații magazinului.

La un moment dat, tânăra ia un ac de siguranță și înțeapă un prezervativ, punându-l la loc, în cutia sa. ”Unul din trei. Care-i șansa” 

În cadrul următor, tânăra este filmată cum pune înapoi, la raft, cutia desigilată de prezervative.

Fapta reprobabilă s-a întâmplat într-unul din supermarketurile Auchan din Sibiu.

Reprezentanții lanțului de magazine au transmis un comunicat în care condamnă gestul, confirmă că au fost verificate toate produsele din categoria respectivă și că au fost puse afișe de atenționare în magazinul din Sibiu, acolo unde a fost făcută filmarea.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat”, se arată în comunicatul Auchan. 

Citește și: Cove, speriat de facturile uriașe: „Le aștept cu sufletul la gură. Mă țin în tensiune”

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens”, subliniază compania. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel