A ridicat trofeul și, o oră mai târziu, anunța că pleacă. Marcelo pune capăt aventurii de la Real

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook, real madrid
Facebook, real madrid

Ultimul meci în tricoul Realului pentru Marcelo.

A ridicat trofeul în calitate de căpitan al Realului și a dat startul sărbătorii în zona albă a tribunelor, iar o oră mai târziu a confirmat reporterilor secretul Realului din ultimele luni. Marcelo a jucat ultimul său joc pentru „albi”.

Fundaşul lateral brazilian Marcelo (Real Madrid) a confirmat că părăseşte gruparea spaniolă

”Sentimentul este unul neplăcut, ultima dată pe teren într-un tricou al Realului, dar aceasta nu este o zi de durere, ci de bucurie. Nu aș putea spune „la revedere” într-un mod mai frumos. Am câștigat a cincea Liga Campionilor și sunt singurul brazilian din istoria Realului care a arătat trofeul fanilor cu banderola de căpitan” – a spus Marcelo.

Marcelo a fost doar rezervă neutilizată sâmbătă seara, pe Stade de France.

Ajuns la Real de la Fluminense în 2007 pentru 6,5 milioane de euro, brazilianul va părăsi clubul după ce a avut doar 18 apariţii în acest sezon. În cei 15 ani, fundașul a avut 556 de apariții, 41 de goluri și 103 pase decisive).

Paco Gento rămâne în vârful piramidei ca unic câștigător a șase titluri de Champions, urmat de Marcelo, Modric , Benzema, Bale , Carvajal , Isco , Casemiro , Nacho și Kroos. Toți au câștigat câte cinci titluri, la fel ca Cristiano Ronaldo, care după primul trofeu câștigat cu Man United, a luat următoarele patru cupe ca jucător al Realului.

Real Madrid a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal după ce a învins-o pe Liverpool cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stade de France din Saint-Denis.

Real Madrid şi-a trecut în palmares al 14-lea său trofeu în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, graţie golului marcat de brazilianul Vinicius Junior (59).

Acesta a fost singurul şut pe poartă al madrilenilor, care s-au remarcat prin pragmatism în acest sezon al competiţiei, eliminându-le în drumul spre finală pe PSG, Chelsea şi Manchester City după reveniri incredibile. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel