A râs Chirilă de săraci? ”Am aflat și eu azi că e plin de fițe și nasol”

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Știri
foto Facebook Tudor Chirilă
foto Facebook Tudor Chirilă

O remarcă a lui Tudor Chirilă de la ”Vocea României” a aprins Internetul. 

După ce Irina Rimes a făcut totul pentru a convinge o concurentă să intre în echipa ei, Tudor Chirilă a picat ”victima” rețelelor sociale din cauza unei remarci făcute în ediția de vineri de la ”Vocea României”. Irina Rimes i-a spus concurentei că au chiar și pantofi la fel, la care Tudor Chirilă a întrebat ironic: ”I-ați luat de la același second hand?”. Remarca juratului nu a fost pe placul multora, care au apreciat că artistul râde de săraci. 

”De fiecare dată însă când a venit pe la Casa Bună a fost orice numai în fițe nu”

Dar au fost persoane care au și apreciat că Tudor Chirilă a fost înțeles greșit, esența artistului fiind cu totul alta. Printre cei care i-au luat apărarea lui Tudor Chirilă s-a numărat și Valeriu Nicolae, de la Casa Bună. Aceste din urmă, de peste un deceniu, lucrează pentru copiii vulnerabili din Ferentari, împreună cu un grup de voluntari. 

”Am aflat și eu azi că Tudor Chirilă e plin de fițe și un nasol. Nu aș fi zis. Sigur că eu nu îl știu la fel de bine ca cei care sunt/au fost convinși că e dușmanul săracilor. De fiecare dată însă când a venit pe la Casa Bună a fost orice numai în fițe nu. Cică a râs de săraci nasolul. Nu știu mulți oameni care apar pe la TV care să vină să stea ore bune cu copii din ghetou, dar Chirilă a făcut-o de mai multe ori. Și nu, nu sunt copiii ăia cei mai faini din ghetou. A venit cu copiii lui să se joace cu copiii noștri ca orice om care disprețuiește sărakii. Tudor povestește cu copii cu un grad de risc enorm când vine vorba de droguri și pușcărie, copiii foarte săraci, îi cheamă pe la concerte, ajută când poate și în plus donează hainele lui, ale nevestei și copiilor lor tot la noi. Și mașina lui a veche tot la noi a venit. Și nu a zis public nimic despre asta și în mod sigur o să se strâmbe o grămadă că zic eu. Și nici de terenul de sport pe care se joacă copiii sau despre cum organizează cadouri de sărbători nu zice, că e un nașparliu în fițe mă de urăște săracii. Și să nu uit mi-a luat și tricoul meu (ăla de Lord) pentru că a venit fără schimburi și a transpirat jucând fotbal cu copiii” a scris Valeriu Nicolae, pe Facebook. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel