A murit rapperul Jevon

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Jevon, rapperul și producătorul britanic cunoscut pentru că a lucrat alături de Pa Salieu, Kojey Radical și Avelino, a murit.

Pentru moment nu a fost comunicată nici o cauză a morții. 

Jevon Daniel Ellis s-a născut și a crescut în vestul Londrei, dar s-a mutat la Coventry în adolescență, unde, după cum a explicat pentru NME în 2018, a început să facă muzică.

A devenit cunoscut pentru că a produs câteva dintre melodiile din compilația „New Gen” a XL Recordings în 2017. 

De asemenea, Jevon a lucrat îndeaproape cu Pa Salieu, rapperul britanic-gambian, producând mai multe piese pe mixtape-ul său de debut „Send Them to Coventry”, care a fost lansat în noiembrie 2020.

După cum a explicat pentru NME, Jevon a adus foarte mult din moștenirea sa braziliană în munca sa.

„Bunicul meu era brazilian și a murit acum aproximativ trei ani. În testamentul său, mi-a lăsat colecția lui de discuri. Când am ascultat acele sunete braziliene, mi-am zis că trebuie să aduc ceva brazilian. Am spus că astfel trebuie să fie albumul. A fost o binecuvântare," spunea artistul. 

„A fost un mediu complet diferit și m-a testat ca muzician. M-a testat muzical pentru că întregul proces este diferit. Întregul proces de înregistrare a fost o mică provocare pentru mine. Muzicienii de acolo cântă la instrumente diferit și au un alt fel de ritm, felul în care cântă e diferit. Suna atât de gravitant încât am vrut să ascult mult mai multe.

Albumul de debut al lui Jevon, „Fell In Love With Brazil”, a apărut în 2021, încorporând elemente de bossa nova și samba. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel