A murit Matthew Perry, actorul care l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul "Friends"

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Doliul în lumea filmului

La vârsta de 54 de ani, actorul Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său ca Chandler Bing în celebrul serial "Friends", a fost descoperit decedat în locuința sa din Los Angeles, conform informațiilor furnizate de presa americană sâmbătă, conform AFP.

Potrivit Los Angeles Times, trupul actorului a fost găsit în cadă.

Surse anonime citate de același ziar și de tabloidul TMZ susțin că nu există nicio indicație de crimă în această situație. TMZ a fost primul care a raportat despre deces.

Warner Bros. Television Group, care a produs serialul "Friends", l-a descris pe Matthew Perry, un actor nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy, drept "un geniu al comediei".

"Suntem devastaţi de vestea despre moartea dragului nostru prieten Matthew Perry", a transmis acest studio într-un comunicat publicat în The Times. "Matthew a fost un actor incredibil de talentat şi o parte importantă din familia Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic s-a făcut simţit în lumea întreagă, iar moştenirea lui va trăi în inimile multor oameni. Este o zi sfâşietoare şi transmitem dragostea noastră către familia, rudele lui şi tuturor fanilor săi devotaţi".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel