A murit Mandisa, câștigătoare a premiului Grammy

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Cântăreața Mandisa, câștigătoare a premiului Grammy, a murit la vârsta de 47 de ani.

Concurenta care a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul televizat American Idol a murit joi la domiciliul ei din Nashville, Tennessee, potrivit postului de radio creștin K-LOVE.

„Mandisa Îl iubea pe Iisus și și-a folosit platforma neobișnuit de extinsă pentru a vorbi despre El la fiecare pas. Bunătatea ei era epică, zâmbetul ei electric, vocea ei masivă, dar nu se potrivea cu dimensiunea inimii ei”, a spus David Pierce, directorul media al K-LOVE.

"Mandisa s-a luptat și a fost suficient de vulnerabilă pentru a ne împărtăși asta, ceea ce ne-a ajutat și pe noi să vorbim despre propriile noastre lupte. Acum lupta Mandisei s-a terminat. Ea este acum cu Dumnezeul despre care a cântat. Noi suntem întristați, dar Mandisa este acasă. Ne rugăm pentru familia și prietenii Mandisei și vă rog să vă alăturați". 

Artista interpreta muzică gospel și creștină contemporană. Pe numele complet, Mandisa Hundley, a concurat în cel de-al cincilea sezon al American Idol în 2006 alături de câștigătoarea Taylor Hicks și vicecampionata Katharine McPhee. După ce a terminat pe locul nouă, Mandisa și-a lansat albumul de debut True Beauty în 2007.

Ea a lansat încă cinci albume de-a lungul carierei, cel mai recent, Out of the Dark, în 2017.

Mandisa a fost nominalizată la Grammy de cinci ori și a luat acasă trofeul pentru cel mai bun album de muzică creștină contemporană pentru discul din 2013, Overcomer.

Cauza morții ei nu este încă cunoscută.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel