A murit Eric Carmen, cunoscut pentru hiturile "All By Myself" şi "Hungry Eyes"

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Știri
foto: ericcarmen.com via Facebook, Eric Carmen
foto: ericcarmen.com via Facebook, Eric Carmen

S-a stins o voce legendară!

Legendele muzicii își iau rămas bun de la unul dintre cei mai prolifici artiști americani. Eric Carmen, cunoscut pentru hiturile sale memorabile precum "Hungry Eyes" și "All By Myself", a încetat din viață la vârsta de 74 de ani, conform Agerpres, după un anunț public al soției sale.

Eric Carmen și-a croit drumul către faimă însoțit de trupa de power pop The Raspberries, doar pentru a străluci ulterior ca artist solo cu piese de referință, printre care și "Hungry Eyes", coloana sonoră a filmului "Dirty Dancing", în care Jennifer Grey și Patrick Swayze au cucerit inimile spectatorilor.

Melodiile sale solo au rămas vii în memoria fanilor, "All By Myself" din 1975 fiind unul dintre acele cântece care s-au regăsit pe scenele clasice, inclusiv în deschiderea filmului "Bridget Jones's Diary", devenind ulterior un imn în interpretarea lui Celine Dion.

Pe lângă cariera sa de interpret, Eric Carmen a lăsat o amprentă puternică și ca compozitor, fiind autorul unor piese precum "Almost Paradise" de pe coloana sonoră a filmului "Footloose", dar și "Never Gonna Fall In Love Again" și "Make Me Lose Control".

"Cu imensă tristeţe împărtăşim vestea sfâşietoare a decesului lui Eric Carmen", a declarat soția artistului, Amy, pe siteul oficial al artistului. "Bunul, iubitorul şi talentatul nostru Eric s-a stins din viaţă în somn, în weekend. Faptul că, timp de decenii, muzica lui i-a emoţionat pe atât de mulţi şi că aceasta va rămâne moştenirea lui de durată i-a provocat o mare bucurie", a adăugat aceasta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel