A murit actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Doliu în lumea muzicii şi a cinematografiei. 

Johnny Ruffo, actor și cântărețul australian, s-a stins la vârsta de 35 de ani, după o luptă de șase ani cu cancerul la creier, conform informațiilor furnizate de DPA.

Ruffo a intrat în atenția publicului în 2013, când a debutat în rolul lui Chris Harrington în serialul australian popular "Home And Away", la doi ani după ce participase la finala X Factor Australia.

"Cu inimile împovărate de tristețe, ne luăm adio de la iubitul nostru Johnny", se menționează într-un comunicat postat pe pagina sa oficială de Instagram.

Anunțul indică că actorul a părăsit această lume "înconjurat de iubita sa, Tahnee, și de familie", subliniind faptul că Ruffo a fost un om extrem de talentat și fermecător.

În august 2017, Ruffo a făcut cunoscut faptul că a fost diagnosticat cu cancer la creier și a început un "tratament agresiv" împotriva bolii.

"Johnny a fost extrem de hotărât și a manifestat o voință puternică. A luptat până în ultima clipă. A fost un suflet frumos, aducând multă bucurie în viețile noastre. Te iubim, Johnny, și îți vom aminti întotdeauna bucuria pe care ai adus-o în viața noastră. Odihnește-te în pace", se menționează în comunicat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel