A fost scos la licitație un glonţ provenit din arma cu care a fost ucis John Lennon

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

În numele familiei lui Brian Taylor, casa de licitaţii Anderson and Garland vinde gloanţe care au provenit din arma ce l-au ucis pe John Lennon.

 

În numele familiei lui Brian Taylor, casa de licitaţii Anderson and Garland vinde gloanţe care au provenit din arma ce l-au ucis pe John Lennon. Brian Taylor, un poliţist britanic care a activat în poliţia din Northumbria, regiunea unde este situat Newcastle.

Acesta a avut permisiunea să folosească acea armă în timpul unei vizite la Poliţia din New York în 1984. Experiența inedită a venit ca o formă de scuze a americanilor pentru Brian, deoarece polițistul în timpul acelei vizite, pe când se afla în maşină, a fost prins într-un schimb de focuri. Poliţia din New York i-a prezentat un mic muzeu, unde era păstrat revolverul.

Familia poliţistului a decis că obiectul trebuie să ajungă la un alt fan al cântăreţului Beatles

Acolo i s-a permis să tragă cu arma din care au provenit gloanţele care l-au ucis pe unul dintre cele mai mari şi iubite staruri muzicale, John Lennon. Glonţul şi cartuşul au fost recuperate şi oferite lui Taylor în dar. Acesta le-a înrămat şi le-a etalat pe peretele biroului său pentru restul carierei, a anunţat casa de licitaţii pe pagina sa de internet.

În ramă a fost inclusă şi o fotografie cu Taylor îmbrăcat în uniformă de poliţist şi ţinând în mână revolverul.

Familia poliţistului a decis că obiectul trebuie să ajungă la un alt fan al cântăreţului Beatles, a mai precizat casa de licitaţii.

Asasinul lui John Lennon, Mark David Chapman, are în prezent 68 de ani şi ispăşeşte o condamnare pe viaţă, conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel