A fost inventat fluturătorul de tricouri și arată absolut amuzant

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dispozitivul care flutură tricouri
Dispozitivul care flutură tricouri

Gadgeturile inteligente ne pot face viața mai confortabilă.

Există unele care îndeplinesc o nevoie despre care nici măcar nu știam că există. De exemplu, atunci când este o zi călduroasă de vară, mulți sunt familiarizați cu acțiunea de a-și flutura cămașa sau tricoul pentru a obține un pic de ventilație. Ei bine, acum există un dispozitiv care va face acest lucru în locul nostru. Inventatorul japonez Kazuya Shibata a creat un dispozitiv automat pentru a ajuta oamenii să obțină un pic de răcoare fără un efort suplimentar.

Această mică unealtă se montează în partea din față a pantalonilor, apoi, cu un magnet care prinde tricoul pentru a-l ține fix  dispozitivul, cu ajutorul unor brațe, împing partea din față a tricolului înainte și înapoi.

Este un dispozitiv simplu, dar eficient, care face exact ceea ce promite. Oare vă va atrage priviri ciudate pe stradă? Cu siguranță, dar oamenii care se holbează la tine probabil că nu se vor simți la fel de răcoriți.

Acest dispozitiv este doar unul din lunga listă de creații excentrice ale lui Shibata. Autodescris ca un inventator care face lucruri "puțin utile", printre creațiile sale se numără un "dispozitiv de păstrare a timpului de gustare", un "dispozitiv complet automat de îndepărtare a șervețelelor" și, cel mai impresionant, un "dispozitiv de luptă Street Fighter 6 pentru pisici". Site-ul său web afirmă că Shibata "lucrează în fiecare zi pentru a crea produse mecanice dar făcute cu dragoste și își publică invențiile pe rețelele de socializare de câteva ori pe an".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel