A apărut un videoclip cu poate cea mai stupidă mișcare din invazia Ucrainei: Cum s-au gândit rușii la ceva atât de nebunesc?

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Știri

În videoclip, puteți vedea un soldat trăgând cu o mitralieră de la o distanță apropiată spre sistemul de rachete sol-aer S-300, de proveniență sovietică.

Există modalități sigure și dovedite de a elimina echipamentele militare potențial periculoase, dar întotdeauna există cineva care crede că știe mai bine cum să facă lucrurile.

Un soldat rus pare să fi decis să o ia pe altă cale.

În videoclipul de mai jos, puteți vedea cum un soldat aflat în poziție culcat, trage de la distanță apropiată cu o mitralieră în sistemul de rachete sol-aer S-300, pe care forțele ruse, după cum susțin, l-au furat de la Ucraineni. Totuși, deoarece  camionul în care trag are  inscripționat semnul „V”, unul dintre literele folosite de vehiculele și sistemele rusești în timpul invaziei, ca mijloc de identificare, se poate trage concluzia  că de fapt sistemul era folosit de forțele ruse.

Ideea soldatului rus, așa cum era de așteptat, s-a încheiat cu un dezastru absolut. Ce s-a întâmplat exact cu soldatul nu se știe, dar, după cum relatează The Drive, rachetele pe care le-a împușcat sunt alimentate cu combustibil solid pentru rachete și au focoase mari explozive, cântărind de la 100 la 150 de kilograme, așa că este cu adevărat greu de crezut că soldatul și cameramanul au scăpat fără răni. Cu toate acestea, conturile pro-ruse Telegram care au postat videoclipul susțin că niciunul dintre soldați nu a fost rănit în explozie.

Imaginile unui sistem de rachete încărcate care sunt lovite de un tir de mitralieră ar putea fi percepute greșit de un observator neavizat ca o demonstrație a curajului rus, dar este mai probabil ca ucrainenii să o folosească ca exemplu model al modului în care forțele ruse operează în țara lor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel