A apărut un posibil răspuns al lui Drake la versurile lui Kendrick Lamar

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Drake / Sursa: Facebook Drake
Drake / Sursa: Facebook Drake

O posibilă piesă de răspuns al lui Drake adresată lui Kendrick Lamar a apărut online. Melodia, despre care se spune că se intitulează "Push Ups (Drop and Give Me 50)", ar fi o reacție la versurile din "Like That" în care Lamar îi menționează într-o lumină negativă pe Drake și J. Cole. Această piesă a lui Lamar a apărut pe albumul "We Don't Trust You" al lui Future și Metro Boomin.

Autenticitatea melodiei nu a fost confirmată de Drake. Primele versiuni ale acesteia au apărut sporadic sâmbătă, 13 aprilie, generând dezbateri în rândul fanilor care se întreabă dacă nu cumva ar fi vorba despre un produs generat de inteligență artificială, scrie Rolling Stone.

Aparenta melodie a fost promovată de RapCaviar și Spotify cu mesajul "Hip-Hop-ul este un sport competitiv", sugerând că o lansare oficială ar putea avea loc în curând. Reprezentanții lui Drake nu au răspuns solicitărilor revistei Rolling Stone de a confirma validitatea melodiei.

În această nouă piesă, Drake pare să îl atace pe Lamar pe tema înălțimii, având versuri precum: "N-o să ne iei niciodată lanțurile / Cum naiba te plimbi cu mărimea 7 la încălțări?". Spre finalul piesei, Drake îl numește și "pitic".

Drake vizează apoi colaborările pop ale lui Lamar: "Maroon 5 au nevoie de un vers, mai bine să fie spiritual/ Ai nevoie de un vers doar pentru Swiftie (Taylor Swift) / Top zice să te apleci și să faci 50 de flotări".

Referindu-se la versul lui Lamar în care se auto-proclamă unul din cei mai importanți trei rapperi, Drake răspunde: "Piticule, taci din gură, nu ești în niciun Big Three / SZA, Travis și Savage te-au șters pe jos". Se pare că Drake îi vizează și pe Future și Metro Boomin în acest track, colaboratorii lui Lamar pe "Like That". Drake spune: "N-aș putea niciodată să fiu fanul numărul unu al nimănui/ Ești primul Număr Unu pe care a trebuit să-l pun în palmă" - o aluzie clară la versul lui Future "Ești fanul numărul unu al unui rapper, frate". Rapperul îl menționează și pe Metro direct: "Metro, închide-ți gura și fă niște beaturi". Mai târziu, Drake se pare că îi critică și pe Rick Ross și The Weekend, ambii colaboratori pe albumul "We Don't Trust You". Ross chiar a lansat o piesă disprețuitoare la adresa lui Drake înainte de apariția acestei presupuse piese de răspuns.

J. Cole a lansat propria sa piesă critică la adresa lui Lamar, "7 Minute Drill", dar ulterior a spus la festivalul său Dreamville că regretă acest gest. În ciuda dramei, Cole apare pe cea de-a doua parte a seriei de albume comune ale lui Future și Metro Boomin, "We Still Don't Trust You", cu piesa sa "Red Leather".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel