Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Sursa: captură Youtube System Of A Down Live
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai hotărât încă, Radio DC News îți propune piesa zilei: Lost In Hollywood , interpretată de trupa System of a Down.
Sursa: Freepik
Într-un interviu recent, Daniel Radcliffe, cunoscutul actor care l-a interpretat pe Harry Potter în seria de filme bazată pe cărțile lui J.K. Rowling, a vorbit deschis despre comentariile negative ale autoarei față de femeile transgender, afirmând că acest lucru „mă face foarte trist”.
Sursa: Freepik
Chitaristul american Duane Eddy, cunoscut pentru riff-urile sale twangy pe hituri precum „Rebel Rouser” și „Cannonball”, a murit la vârsta de 86 de ani.
Sursa: Freepik
Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" aniversează 88 de ani de existență și te invită la o serie de evenimente speciale, care vor avea loc în perioada 10-17 mai. Pregătește-te pentru o călătorie fascinantă prin timp, descoperind frumusețea și diversitatea tradițiilor românești.
Sursa: captură Youtube Saturday Night Live
Ryan Gosling și Mikey Day au adus o notă neașteptată de comedie la premiera filmului "The Fall Guy", apărând ca personajele animate iconice Beavis și Butt-Head.
Sursa: Freepik
Un pastel al lui Claude Monet, furat de n@ziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, va fi returnat în curând moștenitorilor de drept ai proprietarilor săi originali, după ce a fost recuperat de Biroul Federal de Investigații (FBI) al SUA.
Sursa: captură Youtube Movie Clips & Gameplays
Un videoclip viral care părea să îl arate pe actorul Robert de Niro certându-se cu protestatari anti-Israel s-a dovedit a fi de fapt o scenă dintr-un serial Netflix.
Sursa: Freepik
Astăzi vă prezentăm o rețetă clasică românească, perfectă pentru a fi servită la masa de Paște: stufatul de miel.
Sursa: captură Youtube The Late Show with Stephen Colbert
Actorul nominalizat la patru premii Oscar, Ethan Hawke, a împărtășit o anecdotă memorabilă despre sfatul înțelept pe care l-a primit de la colegul său din "Training Day", Denzel Washington, după ce a pierdut Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2002.
Sursa: Freepik
Teatrul de Comedie din București se pregătește să ofere publicului o experiență memorabilă prin premiera spectacolului „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale, în regia talentatului Andrei Huțuleac.
Cher - Facebook
Cher a explicat motivul pentru care se întâlnește cu bărbați mai tineri.
Ed Sheeran, un nou succes / FOTO: https://www.facebook.com/EdSheeranMusic/photos?locale=ro_RO
Ed Sheeran va marca a zecea aniversare a albumului său X din 2014 printr-un concert intim la New York.
Sursa: captură Youtube Vorba lu' Jorge
Gemenele Adina Timofte și Oana Timofte sunt specialiste în numerologie și creatoare de programe personalizate în eliminare blocaje. Acestea au fost invitate la podcastul "Vorba lu' Jorge", unde au vorbit despre cum să afli cifra destinului tău și ce spune ea despre tine.
Sursa: captură Youtube Bloodstockfestivals
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai hotărât încă, Radio DC News îți propune piesa zilei: Devil don't cry , interpretată de trupa KING 810.
Sursa: captură Youtube The Weeknd
Cântărețul își continuă eforturile umanitare, oferind un sprijin vital populației afectate de conflictul din Gaza.
Sursa: Freepik
Calea Victoriei se transformă în promenadă urbană în weekendul 4-5 mai, oferind bucureștenilor și turiștilor șansa de a redescoperi farmecul orașului.
Sursa: Freepik
Vremea va fi favorabilă de 1 Mai, cu cer parțial noros și o temperatură maximă de 23 de grade Celsius, ideală pentru a te bucura de diverse activități în aer liber.
Sursa: captură Youtube NastassjaCanCook
Pe masa de Paști, cozonacii și pasca sunt mereu prezente. Pasca fără aluat este cea mai căutată, așa că vă aducem o rețetă deosebită care se prepară în maximum 20 de minute: pască fără coacere!
Sursa: Freepik
Predeal se pregătește să devină destinația preferată a iubitorilor muzicii retro, odată cu începerea evenimentului "Retro Nostalgia Music".
Sursa: Freepik
Un mic raton dansând în cerc a devenit senzația internetului în ultimele luni. Videoclipul viral, cunoscut sub numele de „Ratonul dansator Pedro”, prezintă un pui de raton dansând și rotindu-se într-un videoclip circular, cel mai adesea pe remixul EDM al melodiei „Pedro” de Raffaella Carrà.
Sursa: Freepik
Blue Ivy Carter își face debutul cinematografic alături de mama sa, Beyoncé, în filmul „Mufasa: Regele Leu”.
Musicalul 'Hell's Kitchen' și Piesa 'Stereophonic' Domină Topul Nominalizărilor la Premiile Tony din 2024/Freepik
Musicalul "Hell's Kitchen" al Aliciei Keys și producția "Stereophonic", inspirată de mișcarea rock din anii '70, domină lista nominalizărilor la premiile Tony din 2024, cele mai prestigioase distincții acordate în industria teatrală din Statele Unite. Acestea sunt urmate de "The Outsiders",...
Sursa: Simona Gherghe, Instagram
Cunoscută pentru relația strânsă pe care o are cu cei mici, Simona Gherghe nu a ezitat să își deschidă sufletul și să împărtășească fanilor săi stările emoționale prin care trece în aceste momente.
Fotografie de la Magda Ehlers/Pexels
Cercetătorii din întreaga lume au dezvoltat cu succes un material biodegradabil compus din bacterii, care se descompune complet la sfârșitul duratei sale de viață utilă. Această inovație aduce o rază de speranță în lupta împotriva uneia dintre cele mai grave probleme de mediu, poluarea cu...
Billie Eilish anunță turul HIT ME HARD AND SOFT
Billie Eilish a dezvăluit datele turneului său "HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR".


DC Media Group Audience


pixel