Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Sursa: Britney Spears, Facebook
Britney Spears a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, declarând că îi este dor de familie, la o săptămână după ce a acuzat-o pe mama ei că a orchestrat un incident menit să atragă atenția presei.
Sursa: captură Youtube Entertainment Tonight
În timp ce Angelina Jolie și Brad Pitt încă navighează apele tulburi ale divorțului, fiica lor, Shiloh Jolie-Pitt, face senzație pe ringul de dans!
Sursa: Facebook, Ed Sheeran
Ed Sheeran a oferit o surpriză de neuitat elevilor de la o școală primară din Brighton, interpretându-le melodii live.
Sursa: captură Instagram @smiley_omul
SmileyVerse va fi cel mai mare și mai impresionant concert din acest an pentru artist, marcând o tradiție deja consolidată de a oferi spectacole memorabile de 1 iunie. De data aceasta, fanii se vor bucura de un concept profund interactiv, care va combina muzica live cu elemente tehnologice de...
Sursa: captură Instagram, @delia
Recent, artista a postat pe Instagram un videoclip în care ne povestește despre cum se bucură de aer curat înainte de a merge la filmări, unde pare că "nu sunt geamuri".
Sursa: captură Youtube Zayn
Zayn Malik, fost membru One Direction, revine pe scena muzicală vineri, 17 mai, cu cel de-al patrulea album solo, "Room Under the Stairs". Se pare însă că artistul nu are de gând să se oprească aici. Într-un interviu recent, Zayn a dat de înțeles că ar putea lansa un alt album "destul de...
Sursa: captură Youtube HappyFishTV
EXCLUSIV
Mihai Trăistariu, o figură emblematică a muzicii românești cu o carieră de peste 25 de ani, revine în lumina reflectoarelor odată cu Eurovision 2024. Într-un interviu exclusiv acordat Radio DC News , artistul își exprimă opiniile despre ediția din acest an a concursului, dezvăluind favoriți,...
Sursa: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru zodii. Mercur își începe tranzitul în semnului Taurului, al pragmatismului, calculului, stabilității și încăpățânării. Suntem mai calculați, mergem la negocieri, iar tonalitatea va fi diferită.
Sursa: captură Youtube Peacock Kids
Pregătiți-vă pentru o aventură magică plină de muzică, umor și emoție! Spectacolul "Shrek - musicalul" va fi prezentat, în premieră în România, pe scena Sălii Palatului, pe 8 și 9 iunie.
Sursa: captură Youtube Lenny Kravitz
La 59 de ani, Lenny Kravitz se pregătește să lanseze cel de-al 12-lea album al său, "Blue Electric Light", un omagiu adus rock-ului clasic. Albumul va fi lansat pe 24 mai, cu doar două zile înainte ca artistul să împlinească 60 de ani.
Antony Blinken spune "a venit timpul" pentru ca Suedia să adere la NATO / Foto: Agerpres
Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a trimis un mesaj pentru Ucraina și pentru lumea întreagă într-un bar din Kiev, interpretând o melodie clasică a cântărețului Neil Young.
Sursa: captură Youtube Mike Oldfield
Muzică, magie și inovație - acestea sunt cuvintele care îl descriu cel mai bine pe Mike Oldfield, un artist care a împins limitele muzicii de-a lungul carierei sale incredibile. Astăzi, 15 mai, îi urăm "La mulți ani!" lui Mike Oldfield !
Sursa foto: Agerpres
EXCLUSIV
Cu o carieră în industria muzicală de peste 25 de ani, Mihai Trăistariu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Radio DC News în care ne-a spus părerea acestuia despre ediția din acest an a concursului Eurovision, despre concurentul preferat, despre performanțele trecute ale României și...
Sursa: captură Instagram
Nadia Comăneci, legendara gimnastă română, radiază de fericire! Fiul ei, Dylan Conner, a absolvit recent liceul în Statele Unite, iar mândra mamă a marcat momentul special cu o serie de fotografii adorabile pe rețelele de socializare.
Captura Facebook
Cantărețul american Stevie Wonder, una dintre legendele vii ale muzicii, a primit cetăţenia ghaneză luni, a anunţat marţi preşedintele acestei ţări, Nana Akufo-Addo, citat de EFE.
FOTO: Freepik @EyeEm
Jocurile Olimpice, care se vor desfăşura în perioada 26 iulie - 11 august, şi cele Paralimpice, 28 august - 9 septembrie, ar urma să genereze beneficii economice cuprinse între 6,7 şi 11,1 miliarde de euro pentru Paris şi regiunea Île-de-France, potrivit unui studiu publicat marţi de Comitetul...
Sursa: Europolisfest
Unul dintre cele mai frumoase evenimente din Delta Dunării, Parastasul Piraților Nepomeniți din Sulina, a ajuns la ediția a VII-a. Începând cu acest an, evenimentul, care se va desfășura în perioada 16-19 mai, intră în marea familie EUROPOLISFEST, primul festival social, cultural, artistic și...
Captura Facebook
Kelly Clarkson a recunoscut că a folosit medicamente pentru a slăbi.
Sursa: captură Youtube La Măruță
Controversele nu au întârziat să apară după ce, în acest an, trofeul Eurovision 2024 a fost câștigat de Nemo, reprezentantul Elveției. Artistul de 24 de ani, cu o personalitate nonconformistă, a împărțit publicul în două tabere, iar cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan a avut o reacție...
Sursa: Freepik
În Constanța, bancurile se plătesc! Un client care a luat recent un Bolt a fost surprins de o descoperire neașteptată pe spatele scaunului șoferului. Acolo, lipită cu bandă adezivă, era o hârtie cu titlul "Tariful de conversații".
Sursa: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru zodii. Mercur se pregătește să iasă din semnul Berbecului. Și-a oprit retrogradarea pe 25 aprilie, dar și-a mai produs efectele până azi. S-ar putea să spunem astăzi vrute și nevrute.
Sursa: captură Youtube Jason Derulo
Pregătiți-vă pentru o ediție de excepție a Festivalului VIBE! Superstarul american Jason Derulo, alături de o serie de nume sonore din scena muzicală internațională și românească, vor urca pe scenă în perioada 4-7 iulie la Târgu Mureș.
Sursa: Freepik
Filarmonica George Enescu pregătește o serie de concerte extraordinare pentru a marca 200 de ani de la prima audiție a Simfoniei a IX-a de Ludwig van Beethoven, una dintre cele mai emblematice opere ale muzicii clasice.
Sursa: captură Youtube Cabron Official
Cabron, Smiley și Puya, trei dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țară, s-au reunit pentru a crea piesa "Departe de apus". Mai mult decât o simplă colaborare, piesa este un manifest motivațional, o poveste de succes și un omagiu adus unui tânăr campion excepțional.
Sursa: Pexels
După ce Elveția a câștigat Eurovision 2024, Mihai Trăistariu și Dan Negru au emis unele opinii despre evoluția competiției și despre câștigătorul acesteia, Nemo, care a declarat că este non-binar. Non-binaritatea implică identificarea în afara conceptelor tradiționale de gen binar...


DC Media Group Audience


pixel