Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Bruce Willis, foto Instagram
Rumer Willis, una dintre fiicele actorului american Bruce Willis, a oferit noi informaţii legate de starea de sănătate a tatălui ei, diagnosticat cu demenţă în 2023, relatează sâmbătă contactmusic.com.
Sursa: captură Youtube LT_Live
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai hotărât încă, Radio DC News îți propune piesa zilei: Wrong Side of Heaven, interpretată de trupa Five Finger Death Punch.
Sursa: Freepik
Suedia se pregătește să găzduiască cea de-a 68-a ediție a Eurovisionului, un spectacol muzical grandios ce va reuni 37 de țări. Aproximativ 100.000 de vizitatori sunt așteptați în Malmö, orașul-gazdă, pentru a celebra diversitatea muzicală a Europei.
Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town
Ed Sheeran a explicat că nu va lansa muzică nouă în acest an.
Fotografie de la Sebastian Arie Voortman/Pexels
Putem începe o cale nouă și mult mai sănătoasă spre iubire, lumină și stimă de sine.
Fotografie de la Johannes Plenio/Pexels
Baba Vanga a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare pentru 2024, iar unele dintre ele încep deja să se adeverească - inclusiv condițiile meteo terifiante din Marea Britanie
Fotografie de la Alexander Grey/pexels
Franţa ar trebui să limiteze utilizarea smartphone-urilor şi a reţelelor de socializare de către copii şi adolescenţi, a recomandat marţi un grup de experţi numit de preşedintele Emmanuel Macron, pe fondul îngrijorării tot mai mari la nivel mondial cu privire la impactul negativ al acestora...
Fotografie de la Pixabay/Pexels
În noaptea de Înviere, există unele lucruri pe care credincioșii ortodocși sunt sfătuiți să le evite sau să nu le facă.
Fotografie de la Mohammad reza Fathian/pexels
În noaptea de Înviere, ortodocșii practică o serie de tradiții și obiceiuri specifice care marchează momentul cel mai important din calendarul creștin ortodox.
Sursa: Freepik
Festivalul Internațional de Film Documentar "fARAD" lansează o nouă extensie, "I love DOC", dedicată celebrării celor mai apreciate producții românești din ultimii 35 de ani. Această retrospectivă specială va avea loc la ARCUB, în perioada 17 - 20 mai, oferind publicului șansa de a descoperi...
Sursa: Freepik
Entuziasmul revine pe drumurile din Argeș! Ediția din acest an a Raliului Argeșului, organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, promite o experiență palpitantă atât pentru piloți, cât și pentru spectatori.
Sursa: captură Youtube Warner Bros. Pictures
Fanii seriei Mad Max pot jubila! Regizorul George Miller a confirmat că lucrează la un nou film din franciză, cu Tom Hardy în rolul protagonistului Max Rockatansky.
Sursa: Freepik
Un studiu recent contestă stereotipul conform căruia toți muzicienii trăiesc intens și mor tineri. Cercetarea dezvăluie o legătură surprinzătoare între genul muzical și cauza decesului pentru muzicienii populari.
Sursa: Freepik
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că astăzi sărbătorim Ziua Mondială a Libertății Presei, Radio DC News îți propune piesa Shout 2000, interpretată de trupa Disturbed.
Sursa: Freepik
Drumețiile montane pot fi o experiență extraordinară, dar este important să fim conștienți de potențialele pericole, inclusiv întâlnirea cu animale sălbatice.
Sursa: Freepik
O nouă cercetare a dezvăluit că unele dintre cele mai populare atracții turistice din Europa se confruntă, din păcate, cu unele dintre cele mai grave probleme de furt din buzunare de pe continent.
Sursa: Freepik
Bucureștenii care aleg să rămână în oraș de Paște vor avea la dispoziție o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber, dar cu program special în mall-uri și magazine. 
Arhivă personală
Pentru cei care nu preferă gustul specific al mielului, dar doresc totuși să se bucure de un preparat tradițional de Paște, drobul de porc, pui sau vițel este o alternativă excelentă.
Sursa: Freepik
Numărul persoanelor angajate ca autori, jurnaliști sau lingviști în Uniunea Europeană a crescut cu 9,1% în 2022, ajungând la 891.600 de persoane, potrivit Eurostat. Această creștere semnificativă vine ca o veste bună în contextul Zilei Mondiale a Libertății Presei, marcată pe 3 mai.
Sursa: Freepik
Sportivii români au reușit o performanță extraordinară la Campionatul European de Culturism și Fitness 2024, obținând un număr record de 11 medalii de aur în prima zi de competiție. Această performanță marchează cel mai bun start de competiție europeană din istoria delegației române.
Sursa: captură Youtube The Graham Norton Show
Meryl Streep, una dintre cele mai faimoase actrițe din toate timpurile, va primi un Palme d'Or onorific la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc în perioada 14-25 mai 2024.
Sursa: Freepik
Israelul a emis o alertă de călătorie pentru cetățenii săi, sfătuindu-i să nu viziteze Malmö, Suedia, în timpul concursului Eurovision Song Contest, care va avea loc între 7 și 11 mai. Această recomandare vine ca urmare a preocupărilor legate de posibile atacuri anti-israeliene în oraș.
Captura Facebook
Britney Spears a recurs la rețelele de socializare pentru a afirma că paramedicii au intervenit pentru a o trata "ilegal".
Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram
Selena Gomez s-a simțit "puternică" după ce a dezactivat comentariile pe Instagram.
Sursa: captură Youtube System Of A Down Live
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai hotărât încă, Radio DC News îți propune piesa zilei: Lost In Hollywood , interpretată de trupa System of a Down.


DC Media Group Audience


pixel