9 reguli pe care Prințul Harry și Meghan le impun personalului lor să le respecte

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Prinţul Harry
Prinţul Harry

Controversatul cuplu a creat o ruptură cu restul familiei regale britanice, dar se zvonește că ar fi avut probleme cu personalul lor. Un raport din 2022 al Daily Mail a constatat că perechea a pierdut 14 angajați în patru ani. Un raport separat din Telegraph a indicat că au pierdut încă doi membri ai Archwell în 2023. 

1. Nu mângâiați câinele lui Harry și al lui Meghan

Poate că nu există nimic mai puțin controversat decât un cățel adorabil, însă, când vine vorba de câinele prințului Harry și al lui Meghan Markle, nu este deloc așa. În perioada în care cei doi au locuit la Frogmore Cottage, un raport publicat de The Sun a indicat că personalului prințului Harry și lui Meghan Markle le-a fost interzis să le mângâie câinele. 

2. Personalul nu ar trebui să inițieze o discuție dacă îi vede pe membrii familiei regale

Regula "fără mângâieri de câini" nu a fost singura pe lista de reguli articulată de unul dintre managerii personalului prințului Harry și al lui Meghan Markle, după cum a relatat The Sun. Se pare că individul i-a avertizat, de asemenea, pe vecini și pe angajați să nu inițieze o conversație ocazională cu cuplul pe stradă. În schimb, li s-ar fi spus să aștepte și să vadă dacă Harry și Meghan îi abordează. 

3. Spuneți "Bună dimineața" dacă sunteți salutat primul.

În timp ce aceste rapoarte indică în mod clar că personalul palatului s-a îngrijorat că prințul Harry și Meghan Markle nu ar dori să fie salutați de vecinii sau angajații lor, se pare că a existat o excepție aparentă de la regulă. Conform The Sun, lista de reguli includea o atenționare la regula "nu vă apropiați". Aparent, dacă Harry sau Meghan inițiau o conversație, un angajat putea aparent să răspundă cu un salut din două cuvinte, "Bună dimineața".

4. Nu puneți nimic în cutia poștală a cuplului

Dacă aceste reguli din jurul prințului Harry și a lui Meghan Markle par să aibă o puternică conotație de intimitate și siguranță, regula cutiei poștale a acestora nu face excepție. În aceeași listă de solicitări care a apărut în The Sun, un oficial al palatului a cerut ca nimeni să nu pună nimic în cutia poștală a cuplului. Deși ar putea părea o cerere șocantă adresată unor persoane care locuiesc în același cartier, aceasta pare să reflecte trauma cu care cuplul s-a confruntat potențial în fața presei. 

5. Să treacă unul dintre testele de loialitate ale Prințului Harry

Meghan Markle poate fi îngrijorată de eticheta de "ducesă dificilă", dar unele zvonuri sugerează că prințul Harry a avut o relație dificilă cu angajații săi cu mult înainte de apariția lui Meghan. Potrivit unui interviu din Good Morning Britain cu experta regală Valentine Low (via YouTube), Harry obișnuia să le ceară angajaților săi asigurări constante cu privire la loialitatea lor. Conform relatării lui Low, Harry "nu avea încredere în curtenii din celelalte gospodării. Și, chiar și pe cei apropiați lui, care lucrau pentru el, obișnuia să-i supună la teste de loialitate. Mereu spunea: "Oh, chiar mă ajuți'? 'Oh, ai devenit unul dintre ei - unul dintre ceilalți oameni care nu mă ajută?"".

6. Menajerele trebuie să fie proactive, nu experimentate

Când vine vorba de angajarea menajerelor, prințul Harry și Meghan Markle nu sunt prea preocupați de experiența anterioară a candidaților. Dimpotrivă, cuplul are o regulă mai specifică care îi ghidează în deciziile de angajare: Menajera lor trebuie să aibă o dispoziție de luptător. Potrivit unui reportaj publicat în 2020 în House Beautiful, Harry și Meghan au publicat un anunț pentru o menajeră adjunctă cu o mulțime de trăsături pozitive de personalitate. Se pare că cei doi căutau pe cineva cu: "O abordare proactivă și [capacitatea] de a aborda noi provocări". Interesant, candidații care nu aveau experiență anterioară nu au fost descurajați să aplice. După cum scria în descrierea postului, "Experiența anterioară în menaj sau în domeniul ospitalității ar fi un avantaj, dar nu este esențială".

7. Prințul Harry nu vrea ca personalul său să își facă griji în privința protocolului

În timp ce Prințul Harry și Meghan Markle țin în mod clar la intimitatea lor, cei doi nu par să aibă o regulă care să ceară orice fel de formalitate. În cartea sa, "Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown" (via GeoTV), expertul regal, Valentine Low, a detaliat o ocazie în care un membru al personalului lui Harry a încălcat protocolul. Conform relatării lui Low, fostul secretar de presă al lui Harry, Ed Perkins, i-a trimis odată un mesaj: "Bună, amice". Cum "mate" este departe de "Alteță", Perkins și-a dat seama rapid de greșeala sa și și-a cerut scuze. Harry, însă, nu părea deranjat de întreaga încurcătură. Potrivit cărții lui Low, prințul a răspuns pur și simplu: "Vă rog, nu vă faceți griji".

8. Harry și Meghan nu le cer angajaților lor să facă reverențe

Lipsa de formalitate generală nu este singurul mod în care casa prințului Harry și a lui Meghan Markle se abate de la protocolul regal tradițional. Cuplul se pare că nu are nicio regulă care să îi oblige pe angajații lor să facă reverențe și chiar a încurajat angajații să îi îmbrățișeze. Într-un episod al podcastului "The Breakfast Club with Zenzele Ndebele" (via YouTube), fosta lor dădacă, Lorren Khumalo, s-a destăinuit despre experiența ei de a-l saluta pe Harry pentru prima dată.

9. Cuplul a preferat o casă cu puțin personal

Prințul Harry și Meghan Markle au, cu siguranță, o mulțime de reguli pentru personalul lor - multe dintre ele fiind menite să mențină intimitatea cuplului departe de angajații lor. În mod convingător, însă, unii experți regali cred că nu este vorba de o coincidență. Potrivit cărții "Finding Freedom", scrisă de jurnaliștii regali Omid Scobie și Carolyn Durand (via Express), Harry și Meghan nu au vrut ca gospodăria lor să fie plină de oameni. Dimpotrivă, cartea susține că cei doi, "au fost de acord că nu voiau ca locuința lor să fie plină de personal", deoarece doreau ca casa lor să fie "confortabilă și privată". Din acest motiv, Harry și Meghan ar fi ales să nu le ceară personalului lor să rămână peste noapte. Nici măcar îndrăgita bonă a cuplului, Lorren Khumalo, nu a locuit cu ei cu normă întreagă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel