7 sfaturi pentru a utiliza aplicația Google TV mai ușor

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Apple, Google şi Meta, verificate de Comisia Europeană, dacă respectă reglementările privind pieţele digitale/ Sursa foto: Pexels
Apple, Google şi Meta, verificate de Comisia Europeană, dacă respectă reglementările privind pieţele digitale/ Sursa foto: Pexels

Aplicația Google TV pe Android a fost creată pentru a facilita începerea vizionarii de filme și seriale, dar se poate descărca și de către posesorii de telefoane cu iOS de pe App Store.

Cercetările Google ne arată că două treimi dintre adulții din SUA caută zilnic divertisment pe telefon și aproape jumătate urmăresc conținut pe telefoane timp de o oră pe zi. Astfel, conform Google blog, compania vine în ajutorul dumneavoastră cu șapte sfaturi, indiferent de sistemul de operare, pentru a profita la maximum de aplicația Google TV.

Obțineți recomandări din toate aplicațiile

Informați aplicația Google TV la ce aplicații de streaming vă abonați. Veți vedea sugestii de la aplicațiile preferate într-un singur loc, în funcție de ceea ce ați vizionat și de ceea ce vă interesează, astfel încât să fie mai ușor să vă găsiți următorul favorit.

Creați o listă de urmărire pentru descoperiri

Dacă ați găsit un nou film sau serial favorit în timp ce navigați prin aplicații și nu îl puteți viziona acum, există posibilitatea de a crea ”lista mea de urmărire” în aplicație pe care o puteți transfera mai târziu de pe telefon pe televizor.

Vedeți listele de urmărire de la vedetele preferate

Consultați rândul ”Urmărește cu mine” din fila ”Pentru tine” pentru a vedea televizorul și filmele care au inspirat viețile și carierele animatorilor și artiștilor noastre preferate.

Evaluați filmele și emisiunile

După vizionare sau în timp ce răsfoiți, marcați titlurile ”vizionate” sau evaluați-le rapid cu butoanele de apreciere sau de neapreciere. Veți primi recomandări și mai bune în funcție de interesele dumneavoastră atât pe aplicație, cât și pe Google TV.

Utilizați oriunde lista cinematografică

Lista de urmărire, recomandările, filmele și emisiunile pe care le-ați închiriat sau le-ați achiziționat anterior cu contul Google pot fi accesate și vizionate oriunde, nu doar pe televizor.

Obțineți cele mai recente știri despre toate serialele și filmele favorite

Accesați fila ”Repere” pentru a fi la curent cu un flux zilnic personalizat de știri, recenzii și multe altele despre divertismentul pe care îl iubiți.

Utilizați telefonul ca telecomandă

Dacă dețineți un Google TV sau un alt dispozitiv cu sistem de operare Android TV, puteți face click pe butonul de telecomandă din aplicație și vă puteți conecta la televizor pentru a vă controla televizorul cu telefonul și a utiliza Asistentul Google. Puteți chiar să utilizați tastatura telefonului pentru a introduce rapid parole complicate, nume de filme sau termeni de căutare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel