50 Cent îl ironizează pe fiul lui Sean 'Diddy' Combs în replică la o piesă disprețuitoare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
50 Cent îl ironizează pe fiul lui Sean 'Diddy' Combs în replică la o piesă disprețuitoare
50 Cent îl ironizează pe fiul lui Sean 'Diddy' Combs în replică la o piesă disprețuitoare

50 Cent a râs de piesa făcută diss și lansată de fiul lui Sean 'Diddy' Combs, King Combs.

Duminică, DJ Akademiks a difuzat piesa lui Christian 'King' Combs, în care abordează procesele pentru comportament sexual nepotrivit intentate tatălui său, raidurile federale la casele lor din Los Angeles și Miami, și faptul că 50 Cent îl trollează frecvent pe Diddy pe rețelele de socializare.

"Când tot ce au avut a fost 50 Cent, care a pus orașul pe hartă.../ Nu mai mințiți, pops a fost urât de mulți bărbați, asta e bine/ Ei vor încerca să-i oprească pe acești Eminem și vor muri încercând.'", rapează tânărul de 26 de ani.

În replică la aceste versuri, 50 Cent, pe numele real Curtis Jackson, a intrat pe Instagram pentru a-l ironiza pe King.

"Mă simt atât de amenințat de lucrurile pe care Christian le spune în dosarul său. Mă tem pentru viața mea, vă rog să nu-mi faceți rău, băieți. Nu am menționat sau postat niciodată nimic despre copiii lui Puffy pentru că (membrul bandei) KEEFE D a spus că l-a ucis pe 2Pac LOL", a scris el.

Interpretul hit-ului In Da Club a postat apoi un videoclip despre procesul de agresiune sexuală intentat împotriva lui King în aprilie. Grace O'Marcaigh îl dă în judecată pentru presupusă agresiune sexuală, hărțuire sexuală și provocarea de suferință emoțională pentru că ar fi drogat-o și agresat-o sexual pe un iaht în decembrie 2022.

Într-o postare ulterioară, 50 Cent a împărtășit un fragment din cântec, în care King se laudă că agenții federali au ratat o proprietate, rapând: "Păcat că nu știu despre cea de alături, pentru că este cea pe care au ratat-o".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel