5 extensii Google Chrome care vă pot ușura viața

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Extensiile Chrome pot face orice, de la reorganizarea totală a căsuței de e-mail până la filtrarea site-urilor web cu conținut pentru adulți. 

Iată o mică mostră a extensiilor Chrome mai utile, disponibile chiar acum.

1. Save to Google Drive

Aceasta este o funcție destul de explicită și de bază, dar este bună la ceea ce face. Save to Google Drive pune o pictogramă în colțul din dreapta sus al browserului, care va trimite orice vă uitați în contul dvs. Google Drive pentru vizualizare ulterioară. Există, de asemenea, o opțiune în meniul de click dreapta pentru o mai mare specificitate.

Funcționează pentru realizarea de capturi de ecran, precum și pentru salvarea imaginilor, audio sau video. Din nou, nu există multe funcții în această extensie, dar este o modalitate rapidă și ușoară de a trimite ceva în stocarea de cloud pentru oricine ar putea avea nevoie să transfere fișiere între dispozitive.

2. Sortd

Oamenii au fost descurajați când Google a anunțat că aplicația Inbox by Gmail se va închide și a fost de înțeles. Alternativa Gmail axată pe productivitate a oferit utilizatorilor săi modalități de a-și organiza căsuțele de e-mail și de a prioritiza lucrurile care contează cu adevărat pentru ei.

Este posibil ca extensia Sortd Chrome să nu fie un înlocuitor perfect, dar funcționează suficient de bine. Se integrează perfect cu Gmail după instalare și permite utilizatorilor să tragă și să plaseze mesaje în coloane personalizate. Sortd vă permite, de asemenea, să luați note și să păstrați o listă de activități într-o bară laterală.

3. Honey

Honey este una dintre extensiile Chrome cele mai populare și mai bine evaluate și este ușor de înțeles de ce. Este o modalitate rapidă și simplă de a găsi cupoane în timp ce faceți cumpărături online, fie printr-o pictogramă de lângă adresa URL, fie pe un site web centralizat.

Internetul a făcut cumpărăturile mai convenabile în multe feluri, dar poate fi totuși dificil să știți dacă obțineți cel mai bun preț pentru o achiziție sau nu. Honey face treaba pentru tine și este un instrument util pentru a economisi bani.

4. Chrono Download Manager

Încercarea de a căuta prin imagini, aplicații sau alte lucruri pe care este posibil să le fi descărcat necesită deschiderea unei file separate care nu este deosebit de bine organizată. În plus, acea bară de descărcare din partea de jos a ecranului este pur și simplu urâtă.

Chrono Download Manager este o alternativă plăcută din partea pieței de extensii. Faceți click pe pictograma extensiei din colțul din dreapta sus pentru a obține o fereastră ordonată cu toate descărcările dvs. Puteți să le grupați după dată sau tip și chiar să previzualizați fiecare descărcare de îndată ce este finalizată.

5. Speedtest

Internetul este mai rapid ca niciodată, dar încă nu este perfect. Uneori, ar putea fi necesar să vă verificați viteza conexiunii înainte de a încerca să transmiteți în flux un videoclip sau să descărcați un atașament mare. Din fericire, Speedtest face asta destul de ușor.

Doar faceți clic pe butonul „Go” și Speedtest va efectua un test rapid de conectare pe orice rețea pe care o utilizați. Nu există prea multe în afară de asta, dar dacă aveți întrebări despre viteza rețelei dvs., Speedtest vă poate oferi câteva răspunsuri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel