3 semne zodiacale își găsesc sufletul pereche în luna aprilie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

3 semne zodiacale se vor îndrăgosti luna aceasta.

Dacă îi întrebi pe cei mai mulți oameni, îți vor spune că atunci când vine vorba de dragoste, ar vrea să-și găsească sufletul pereche.

În această lună, trei semne zodiacale ar putea face exact acest lucru în timpul conjuncției Jupiter Neptun, care are loc o dată în viață și care are loc în semnul zodiacal al Peștilor, în această săptămână.

Până acum, am auzit cu toții despre acest tranzit unic și puternic al conjuncției Jupiter cu Neptun.  Și, dacă am auzit corect, știm că ne așteaptă lucruri bune pe noi toți.

Jupiter în conjuncție cu Neptun este, de asemenea, aici pentru a ne arăta cine sunt sufletele pereche, iar acesta este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care mulți dintre noi le vor primi în timpul acestui tranzit uimitor.

Care sunt cele 3 zodii ce își vor găsi sufletul pereche, în această perioadă

1. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Sufletul tău pereche se uită fix la tine și, pentru că ai fost atât de neîncrezător în oameni, prieteni și iubiți în ultimii ani, nu ai sesizat indiciile.

Persoana cu care ești implicat în prezent nu este o persoană obișnuită, ci este cineva foarte special pentru tine.

Dacă te-ai putea împăca cu ideea că poate, doar poate, această persoană este cineva în care nu numai că ai putea avea încredere, dar cu care ai putea trăi întreaga viață, atunci ai putea fi în sfârșit pregătit să accepți că acesta este sufletul tău pereche.

Conjuncția lui Jupiter cu Neptun lucrează asupra simțului tău de încredere și te ajută să îți lărgești gândirea, ceea ce înseamnă că, deschizându-ți mintea la ideea că sufletul tău pereche a fost acolo dintotdeauna, ai putea deveni, de asemenea, mai liber în cadrul relației, știind că această persoană nu este pe cale să îți facă vreun rău.

2. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Accepți pe deplin faptul că, indiferent dacă ai un suflet pereche sau nu, știi că idealurile nu există, când vine vorba de relațiile umane și că întotdeauna vei găsi ceva în neregulă aici sau acolo, la persoana cu care ești.

Acum, în timpul conjuncției lui Jupiter cu Neptun, lucrurile se schimbă puțin. Vei observa că te simți mult mai puțin critic și ceva mai tolerant.

Te vei gândi chiar: "Ce se întâmplă cu mine?", în timp ce râzi de cât de jovial și amabil te simți brusc față de o anumită persoană din viața ta.

3. Pești
(19 februarie - 10 martie)

Ai șanse să te descurci bine în aproape toate departamentele în timpul conjuncției lui Jupiter cu Neptun, însă, în dragoste îți va merge cel mai bine.

Simți că ai pierdut deja prea mult timp cu persoane care s-au dovedit a fi duplicitare și nedemne de încredere.

Există cineva în viața ta chiar acum care dorește să-ți demonstreze că te înșeli, iar această iubire nu este o capcană.

Poți avea încredere în această persoană, deoarece se va dovedi a fi sufletul tău pereche. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel