3 semne zodiacale cu cel mai bun horoscop, pe 18 aprilie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Există 3 zodii care vor avea astăzi parte de lucruri bune.

Pentru semnele zodiacale Pești, Fecioară și Săgetător, ziua de astăzi aduce o energie astrologică în continuă activitate care te determină să ai un moment electrizant de conștientizare bruscă.

După o perioadă în care ai fost ghidat cu iubire de către univers, pentru a vedea adevăruri mai mari în viața ta, astăzi îți oferă șansa de a deschide în sfârșit ochii la un adevăr pe care ai fost reticent să-l recunoști.  

Dar aduce, de asemenea, spontaneitate și entuziasm. 

1. Pești

(19 februarie - 20 martie)

Se pare că această perioadă, chiar și după sezonul zilei tale de naștere, este plină de mai multe schimbări și mișcări, din cauza numărului de planete care se deplasează în prezent prin semnul tău zodiacal.

În timp ce conexiunea rară dintre Jupiter și Neptun a fost stabilită să afecteze pe toată lumea, aceasta va avea cea mai puternică influență asupra ta. Scopul său este de a aduce o mai mare abundență în viața ta, prin faptul că îți vei realiza puterea viselor și a intuiției tale.

Uneori îți dai propria putere la o parte, crezând că ești la fel ca toți ceilalți sau punând la îndoială abilitățile pe care le ai în mod natural. Una dintre acestea nu este doar iubirea necondiționată, ci și iertarea. Acest aspect îți permite să mergi continuu înainte având încredere în pașii pe care îi faci și să nu cari trecutul în viitorul pe care încerci să îl creezi.

2. Fecioară
(23 august - 22 septembrie) 

Astăzi  noi oportunități se ivesc pentru tine. Fie că este vorba de o relație romantică nou-nouță, de un nou prieten platonic grozav, sau chiar de vindecarea care vine din dinamica familiei, ziua de astăzi aduce speranța unui nou început.

Energia lui Venus în Pești lucrează cu adevărat cu tine, pentru a încerca să te ajute să vezi unde anumite credințe sau răni te-au împiedicat să ai ceea ce spui că îți dorești. 

Atunci când îți extinzi iertarea față de tine și față de relațiile tale, le permiți să nu mai continue în același tipar, ceea ce înseamnă că acum ești liber să mergi în sfârșit mai departe.  

3. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Jupiter este planeta ta guvernatoare, ceea ce înseamnă că, vei simți cel mai puternic efectele legăturii dintre el și Neptun. Peștii îți guvernează casa și mediul familial, ceea ce înseamnă că vor veni schimbări în această parte a vieții tale.

Astăzi, cu Venus în Pești care își intersectează drumurile cu Uranus în Taur, se aduc în discuție temele sănătății și a familiei. Ai putea primi o mare descoperire în ceea ce credeai că a fost o copilărie sănătoasă sau chiar în situația familială pe care o ai în prezent.

Acest lucru ar putea să te determine să vezi lucrurile diferit, dar într-un mod incredibil de pozitiv. Când în sfârșit vezi adevărul din propria ta viață și a celor cu care ai ales să împarți o casă sau o familie, în sfârșit vezi imaginea de ansamblu. 

Pe măsură ce te deplasezi pe parcursul zilei, cu Luna care se mută în semnul tău, așteaptă-te ca emoțiile tale să fie mari, ceea ce te va ajuta să treci prin orice se ivește pentru tine. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel