3 semne zodiacale cu cel mai bun horoscop joi, 5 mai 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Câteva zodii vor avea o zi foarte bună astăzi.

Luna în Rac este hrănitoare pentru câteva zodii azi, punând accentul pe pace și împlinire.

Poate fi o provocare să te ocupi direct de lucrurile pe care le ai în față, în loc să încerci să amâni pentru altă dată, dar în timpul acestui portal de eclipsă, după cea din 30 aprilie și înainte de următoarea, din 16 mai, ești încurajat să nu lași baltă scopul tău.  

Soarele din Taur se va intersecta cu Mercur din Gemeni la începutul zilei, inspirându-te să acționezi nu doar în vederea atingerii obiectivelor pe care le ai, ci pentru îndeplinirea scopului tău cel mai mare.  

Energia de astăzi îți va oferi rezistența, comunicarea și cunoașterea interioară pentru a-ți urmări cele mai profunde vise, fără să te simți copleșit de povara de a face acest lucru.  

Cele 3 zodii norocoase pe 5 mai

1. Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Îți descoperi cele mai mari atuuri atunci când ai încrederea de a înfrunta adevărul, în loc să încerci doar să păstrezi pacea. Pe măsură ce ai trecut prin ultimele luni și ai simțit cum schimbările iminente încep să aibă loc, a fost o provocare să îți păstrezi speranța că lucrurile ar putea deveni mai bune, dar tocmai despre asta este vorba astăzi.

Astăzi ai capacitatea de a vedea mai clar propriul tău scop și de ce lucrurile s-au întâmplat în felul în care s-au întâmplat. Acesta este un dar pentru tine, nu doar pentru a-ți aduce o pace mai mare, ci și pentru a-ți reînnoi propriul simț al direcției. Permite-ți să simți adevărul care izbucnește astăzi și ai încredere că acesta apare pentru binele tău și mai mare.

Singura obligație pe care o ai este față de tine însuți, pentru că, urmând acest lucru, vei fi automat mai priceput în a te descurca cu orice altceva în viață. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a-ți reaminti propriul tău scop unic, astfel încât să nu le mai permiți niciodată altora să-ți dirijeze calea.  

2. Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cu atât de multe planete încă în semnul tău zodiacal, treci printr-o tranziție continuu activă în viața ta. Acest lucru va duce la transformarea multor domenii, dar mai ales a sentimentului tău de sine.

Limitele personale și exprimarea nevoilor tale este ceva la care trebuie să lucrezi pentru a păși nu doar în scopul tău, ci și în cel mai sănătos și mai bun sine al tău. Astrologia chiar acum te ajută să pui la punct aceste elemente de construcție, astfel încât să poți păși în viața la care ai visat.

O mare parte din asta este să fii capabil să te aperi, motiv pentru care limitele și să vorbești despre nevoile tale sunt atât de importante.

Ziua de astăzi îți va aduce un moment în care vei face exact acest lucru, deoarece o conexiune între Mercur și Venus te va face să te angajezi într-o conversație importantă despre chestiuni legate de dragoste.

3. Berbec  
(21 martie - 19 aprilie) 
Venus este acum în semnul tău zodiacal, ceea ce înseamnă că te simți mai direcționat și mai pasionat de orice. Înseamnă, de asemenea, că nerăbdarea a pus stăpânire pe această nouă călătorie pe care o presimți la orizont. 

Nu mai dai prioritate obligațiilor sau fericirii celorlalți în detrimentul tău și, în schimb, îți dai voie să vezi că cel mai bun mod de a face ceea ce simți că este corect este să faci ceea ce este corect pentru tine.

Dacă te simți frustrat de lipsa de mișcare din viața ta, ia ziua de astăzi ca pe o oportunitate de a căuta modalități prin care poți prelua conducerea.

Nu trebuie să faci totul peste noapte, dar trebuie să onorezi sentimentele pe care le ai, deoarece acestea vor sfârși întotdeauna prin a te îndrepta spre adevăr.  

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel