3 semne zodiacale care au o zi grea joi, 14 aprilie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Există 3 zodii care o vor duce greu astăzi.

Anumite semne zodiacale vor rezista mai bine decât altele, iar câțiva dintre noi se vor scufunda odată cu nava, ca să spunem așa, astăzi. 

Viața nu este foarte bună pentru aceste trei semne zodiacale, cu un horoscop dur pe 14 aprilie 2022.

1. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Această zi nu este programată pentru bucurie, deși o vei duce până la capăt și vei fi în regulă, în final. Ceea ce se întâmplă astăzi este că ai crezut că ai dat de ceva și acum, prin intermediul unor informații care tocmai au ajuns la tine, știi că te-ai înșelat, de la bun început.

Dintr-o dată, apare un obstacol în viața ta și ăsta este ultimul lucru pe care ți-l doreai sau de care aveai nevoie, mai ales că te credeai liber și fără obstacole.

Vei încerca să înțelegi această zi ca fiind una în care este nevoie de răbdare, dar răbdarea ta este de fapt la final, iar pentru tine, Berbec, asta înseamnă că te așteaptă ostilitatea și furia. Această zi se îndreaptă spre resentimente față de cineva din viața ta, iar tu vei simți asta în stomac.

2. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

În ceea ce privește obstacolul din calea propriului progres, vei descoperi astăzi că tu ești, într-adevăr, persoana care stă în calea propriului succes.

Descoperirea acestui lucru va fi nu doar dificilă, ci și greu de acceptat. La urma urmei, este dificil să ne gândim că nu putem da vina decât pe noi înșine pentru lipsa de succes pe care credem că o avem.

Iar în cazul tău, ți-ai făcut un deserviciu prin faptul că te-ai agățat de anumite standarde de-a lungul anilor.

Ești de modă veche și procesul tău de gândire a devenit învechit; trebuie să te schimbi pentru a progresa - este absolut crucial. Nu este nimic drăguț în a fi blocajul încăpățânat al unei persoane care împiedică acțiunile să se întâmple.

Ai devenit "acea persoană" - cea care nu pricepe niciodată aluzia și care încetinește mereu lucrurile. Ziua de astăzi îți va aduce înțelegere și s-ar putea chiar să te schimbi, datorită șocului pe care ți-l aduc aceste tranzite.

3. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai un sentiment de teamă de ceva vreme, iar cum astăzi afli care este cu adevărat problema, s-ar putea chiar să simți cum se instalează chinurile depresiei. Ceea ce se întâmplă este că faimoasa ta naivitate este încă acolo, încă te doare, încă te împiedică să vezi adevărul, spre deosebire de fantezie.

Apelurile de trezire nu sunt niciodată ușoare, iar apelul de trezire de astăzi se va simți ca și cum cineva ți-ar fi turnat o ceașcă de cafea fierbinte în cap.

Deloc subtil. Ai trăit într-o lume de vis,  iar întreaga lume (se pare) râde de tine pentru prostia ta - încă o dată.

 A venit timpul să te trezești la realitate. Este acum sau niciodată. Nu poți continua așa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel