3 semne zodiacale ale căror relații la distanță se destramă, în perioada 2 - 4 aprilie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

3 semne zodiacale se pot despărți în perioada care urmează.

În zilele în care Luna se află în conjuncție cu Uranus în Taur, persoanele care călătoresc pentru a se vedea unul pe celălalt și comunică mai ales prin mesaje text, e-mail, chat sau video se vor simți ajunse la capătul puterilor și acest lucru poate provoca o despărțire, acolo unde odată a existat dragoste.

Să trecem direct la subiect. Ne uităm la Luna în conjuncție cu Uranus și la haosul pe care îl poate crea atunci când vine vorba de relațiile amoroase. Totul va fi pus la încercare astăzi, iar dacă te afli în orice fel de situație compromisă cu iubitul tău, va trebui să te confrunți cu multe realizări dificile.

Sigur, este posibil să ocolești problemele, dacă relația ta este sigură și stabilă, dar dacă nu este așa? Și mai mult... ce se întâmplă dacă ești într-o relație la distanță și lucrurile s-au dovedit a fi dificile? Acesta este tranzitul care te doboară. Pregătește-te, pentru că 2 aprilie este data limită pentru relațiile la distanță și s-ar putea să dureze tot weekendul pentru ca o relație la distanță să se încheie oficial.

3 semne zodiacale a căror relație la distanță se destramă în timpul Lunii în conjuncție cu Uranus, în perioada 2 - 4 aprilie 2022

1. Leu
(23 iulie - 22 august)

Este greu să fii îndrăgostită de cineva care nu este acolo, mai ales când ești Leu. Nu numai că ai nevoie și tânjești după afecțiune în persoană, dar îți dorești cu adevărat ca acesta să îți acorde atenție de aproape.

Chiar dacă ți-ai dorit relația asta, totul a căpătat acum un ton de obligație plictisită și de platitudine emoțională. 

Luna în conjuncție cu Uranus îți dă de înțeles că ai trecut peste asta. Pur și simplu nu este ceea ce îți dorești. 

2. Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Este posibil să te afli într-un moment în care să simțiți că este timpul să-i pui capăt relației. Luna în conjuncție cu Uranus accelerează acest sentiment și te face să te simți foarte îndreptățit să renunți. 

Ai primit atenția pe care ți-o doreai, dar acum amândoi vă uitați la mesaje sau vorbiți plictisitor unul cu celălalt la telefon, știind că nu duce nicăieri. 

 Astăzi este o nouă zi, iar dacă Fecioara vrea să pună capăt unei relații la distanță, atunci asta face Fecioara.

3. Scorpion

(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există un singur motiv pentru care ești încă în relația la distanță, și anume pentru că nu îți place să frângi inima persoanei care este îndrăgostită nebunește de tine. De asemenea, ai trecut la altcineva nou și nu prea ai recunoscut acest lucru partenerului tău la distanță.

Pandemia a făcut să fie ușor să stai în fața calculatorului și să te cuplezi cu oameni online, dar acum că practic s-a terminat, te-ai întors la "oamenii reali" și, dacă stau să mă gândesc bine, preferi "oamenii reali", în locul iubirilor online. Pur și simplu așa ești tu. Dar ești, de asemenea, o persoană care poartă vina cu ea.

Luna în conjuncție cu Uranus exacerbează acest sentiment de vinovăție și te împinge să ieși la iveală cu adevărul. Ai nevoie să te eliberezi. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel