3 semne zodiacale al căror fost partener se va întoarce pe 30 aprilie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Există 3 zodii care vor avea parte de o surpriză pe 30 aprilie.

Luna Nouă în Taur are loc în timpul unei eclipse de Soare și acest lucru va aduce schimbări pentru câteva semne zodiacale.

De fapt, pe 30 aprilie 2022, trei semne zodiacale pot avea o revenire a unui fost partener de viață. Asta ar putea fi atât un lucru bun, dar poate și încheia definit ceva ce trebuia făcut de mai mult timp.

Care sunt cele 3 zodii ce vor avea parte de această surpriză

1. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna în sextil cu Uranus s-ar putea să te pună pe gânduri în această zi, ca și cum intuiția ta îți spune să te ferești de ceva și, totuși, nu poți pune degetul pe ce anume trebuie să te ferești. Și apoi te lovește: fostul tău iubit s-a întors și te-a contactat. 

Poți să te întâlnești cu el, doar pentru a "vorbi"? Ce este cert, este faptul că această lovitură îți va provoca anxietate, una care va dura toată ziua.

Ceea ce este bine este că acest sentiment de anxietate nu va dura, și nici căutările fostului iubit de a purta o conversație cu tine.

2. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Având în vedere că, probabil, ai fost într-o relație serioasă mult timp, ideea ca un fost să se întoarcă din nou este atât de absurdă, încât îți este greu să îți imaginezi această ipoteză.

Doar ideea că această persoană te-ar putea contacta și ar putea începe o conversație cu "Nu mai sunt aceeași persoană ca odinioară" îți aduce furnicături pe șira spinării. 

Și, totuși, această persoană pare să fi trecut printr-un fel de trezire spirituală și acum crede că trebuie să fie din nou împreună cu tine. 

3. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Fostul care te va contacta pe 30 aprilie s-ar putea să nu fie neapărat un fost romantic, ci mai degrabă un fost prieten, ceea ce îi dă impresia că, pentru că este platonic, ar trebui să fie în regulă.

Și, bineînțeles, este atât de departe de a fi OK, încât vei tremura și vei râde, când vei auzi această idee de a accepta această persoană înapoi în viața ta.

Ai învățat din propria experiență că aceasta este o persoană cu adevărat tulburătoare, care nu este mulțumită până când nu îi ești supusă și, cu toată seducția lor "platonică", această persoană este cineva pe care trebuie să o eviți cu orice preț. Unele prietenii pur și simplu nu sunt menite să dureze, iar tu ai ajuns să știi asta pe propria piele.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel