25 de ani de Sabaton. Carolus Rex, unul dintre cele mai de succes albume heavy metal suedeze din toate timpurile

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Sabaton
Sursa: captură Youtube Sabaton

Sabaton, formația suedeză de heavy metal recunoscută la nivel internațional, sărbătorește 25 de ani de activitate în industria muzicală.

Fondată în Falun, Suedia, în 1999, Sabaton și-a construit o carieră legendară prin melodii puternice cu tematică istorică, 10 albume de studio și spectacole internaționale explozive. Inițiativele și proiectele lor neconvenționale, susținute de o bază de fani loiali din întreaga lume, au contribuit la acest parcurs remarcabil, potrivit BraveWords

Pentru a marca acest reper important, Sabaton a început o sărbătoare ce va dura un an întreg. Fanii din întreaga lume se pot aștepta la o serie de evenimente aniversare și surprize numeroase.

În cadrul acestei sărbători, formația a transmis următorul mesaj: "Suntem aici să vă anunțăm că este oficial luna Carolus Rex! Al șaselea album al nostru este unul popular printre voi, oameni minunați – știm chiar că mulți dintre voi ați fost inspirați să învățați suedeza datorită acestuia, și asta înseamnă enorm pentru noi! Asigurați-vă că urmăriți ce facem pe tot parcursul lunii iunie, pentru că va fi o lună distractivă. Vom publica informații despre album și piesele sale, fotografii din trecut, jocuri și multe altele! Oh, și, ca de obicei, va fi un concurs cu premii la sfârșitul lunii! Asigurați-vă că ascultați albumul la volum maxim pentru a sărbători!"

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel