17.000 de participanţi în prima zi de "Hallo Fest" pe Insula Lacul Morii

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Facebook Primaria Sector 6
Foto: Facebook Primaria Sector 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a spus câţi oameni au participat la evenimentul organizat pe insula de pe Lacul Morii.

"Au fost de două ori mai mulți participanți de cat ne-am așteptat: 17.000.Participanții au fost foarte tari! Costumele și machiajul creativ au adus mult plus festivalului", a transmis primarul Ciucu.

Reamintim că în perioada 27-29 octombrie are loc în Bucureşti, în locaţia mai sus amintită, cel mai mare festival de Halloween din România iar intrarea va fi gratuită.

"Vizitatorii vor intra în atmosfera de Halloween încă din zona Parcului Crângași. La baza digului, va fi o zonă cu vânzare, plină cu flori, plante și dovleci sculptați și pictați. Iar pe dig vor fi întâmpinați de statui vivante, costumate în tematică, și vor putea admira diverse momente artistice. Pe toată porțiunea promenadei amenajate, ce măsoară 10.000 de metri pătrați, vor trece pe sub arcade gigant, de câte cinci metri înălțime fiecare, decorate de către peisagiștii Primăriei Sectorului 6. Cei care vor dori o plimbare cu trenulețul, vor fi preluați de la Mehadia și duși până la insulă, unde va fi centrul distracției.

Acolo, pe o suprafață de 35.000 metri pătrați vor fi amenajate aproximativ 30 de arcade, un labirint cu trasee misterioase din 1.000 de baloți din paie, ateliere de confecționat măști, căsuța dulciurilor, dar și zone pentru organizarea de jocuri tematice pentru copii, picturi pe față, zone de relaxare.

Insula va fi decorată de celebrul florist Nicu Bocancea, dar și de profesorii și studenții de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism 'Ion Mincu'", transmit organizatorii.

Concerte

Aici vor avea loc momente artistice, dar și concerte rock. Pe scenă vor urca, în cele trei zile de festival, Cargo, The Rock - cea mai mare trupă românească de tribute AC/DC, Iuliana Beregoi și Dora Gaitanovici. Iar cei de la Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România vor pregăti o paradă de costume, machiaj și coafuri.

Pe insulă vor fi 50 de comercianți, ce vor veni cu fel de fel de obiecte confecționate, plus alți 20, cu bunătăți, multe preparate din dovleac.

Și de data aceasta, seniorii, sprijiniți de DGASPC Sector 6, vor lucra o rochie de senzație, din frunze de toamnă. Va fi o rochie reinterpretată după cea care apare în celebrul videoclip “November Rain” al trupei americane Guns N' Roses.

La West Side Hallo Fest sunt așteptați aproximativ 40.000 de vizitatori. “Biletul de acces” va fi costumația. În prima de zi festival, programul va începe la ora 12.00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 10.00. Distracția va ține până seara, la ora 22.00.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel