11 semne că ești o vrăjitoare albă

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels, Garon Piceli
Foto: pexels, Garon Piceli

Vrăjitoarele albe (femeile iscusite) sunt bune și sunt adesea considerate îngeri pământești. 

Vrăjitoarele au o legătură profundă cu natura, fiind adevărate mediatoar.. Acestea servesc binele în tot ceea ce fac.

Citiți mai departe pentru a descoperi 11 semne că cineva este o vrăjitoare albă.

1. Ai adesea vise profetice

Visezi lucruri sau întâmplări care în cele din urmă devin realitate? Visele tale sunt adesea apocaliptice sau poate întâlnești persoane dragi care au murit? De asemenea, puteți visa în diferite forme - în special o stea cu cinci colțuri sau un triunghi.

Aceste forme pot apărea în natură prin visele noastre ca o floare cu cinci petale sau sub forma unei frunze triunghiulare. Cercul este, de asemenea, un simbol al vrăjitoarelor, deoarece simbolizează eternitatea. Cercul simbolizează și luna, iar vrăjitoarele sunt adesea numite copii ai lunii din cauza zeiței Diana.

2. Poți simți doar atmosfera

Intri într-o cameră plină de oameni și știi imediat că există un fel de conflict ? Poți simți într-o cameră plină de oameni cine îți este prieten și cine nu? În plus, poți simți dacă ceva nu este în regulă?

Multe vrăjitoare albe au o intuiție extrem de puternică și capacitatea de a simți totul. Vrăjitoarele simt toate emoțiile pe care le au oamenii.


3. Îți place să fii afară

Vrei să fii afară, indiferent de vreme? Poate vrei să fii în aer liber la diferite ore ale zilei și ale nopții. De fapt, s-ar putea să te simți chiar mai viu noaptea.

Mirosul de iarbă după cosit sau mirosul de ploaie de vară te încântă. S-ar putea chiar să simți mirosul zăpezii care vine iarna, deoarece vrăjitoarele sunt copiii naturii.

4. Esti un suflet sensibil

Poți simți durerea sau disconfortul altcuiva? Oamenii vor să vorbească cu tine și vor să le dai sfaturi sau să-ți încrezi în tine despre problemele lor. 

Oamenii se simt confortabil cu tine datorită naturii tale grijulii și sensibile.

5. Te simți atras de un anumit animal

Întoarce-te în copilărie, a existat vreun animal, pasăre sau insectă care a fost mereu cu tine sau te-ar găsi chiar dacă ai fi în vacanță? Ar putea fi orice, de la un păianjen la o pisică sau o cioară.

Chiar și câinii fără stăpân par să te urmărească. Aceste animale te caută pentru că sunt ceea ce noi numim familie. Sunt daruri ale spiritului care vă protejează și vă îngrijesc.

6. Îți place să faci medicamente și preparate

Îți place să petreci timp făcând remedii pe bază de plante de casă? Esti fascinat de homeopatie?

Poate folosiți lavandă pentru a vă ajuta să dormiți sau ceai de mentă pentru a vă calma stomacul. Vrăjitoarele erau vindecători și farmacisti celebri.

7. Copiii și animalele sunt atrase în mod natural de tine

Consideri că copiilor și animalelor le place să fie cu tine mai mult decât altora, chiar mai mult decât propriilor părinți?

Motivul pentru care copiii și animalele sunt atrași de tine este pentru că pot simți magia din tine. De asemenea, îi faci să se simtă în siguranță și să știe că pot avea încredere în tine.

8. Te interesează spațiul și sistemul solar

Poate doriți să vizionați documentare despre spațiu și despre toate planetele diferite. Poate știi că încă mai există viață în univers, dar știi și că suntem cu toții conectați.

Ești interesat și de zodiac și astrologie.

9. Iubești arta

Îți place să faci diverse lucruri, de la lumânări, gătit până la cusut haine.

Îți place să creezi și să te simți ca acasă, indiferent dacă gătești în bucătărie sau faci cadouri sau urări pentru alte persoane.

10. Reciclezi

Îți pasă profund de pământ și de mediu și încerci să protejezi pământul ori de câte ori poți. Iubești anotimpurile și schimbările naturii pe care le aduc.

Ai reciclat mult înaintea tuturor. Iubești toamna, gerul de iarnă, florile de primăvară și albinele în parcurile de vară.

11. Crezi în binele mai mare

Tot ceea ce faci, fă-o cu bunătate în inimă. Dai tot ce ai mai bun în tot ceea ce faci. De asemenea, crezi în magie și în tot ceea ce presupune aceasta – zâne și alte ținuturi elementare. Crezi și în fantome.

Cu toate acestea, în toate convingerile tale și în tot ceea ce simți, există o forță puternică a binelui și tu faci parte din ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel