11 medalii de aur în prima zi! România debutează spectaculos la Campionatul European de Culturism și Fitness 2024

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Sportivii români au reușit o performanță extraordinară la Campionatul European de Culturism și Fitness 2024, obținând un număr record de 11 medalii de aur în prima zi de competiție. Această performanță marchează cel mai bun start de competiție europeană din istoria delegației române.

Lotul tricolor a urcat pe podium de 21 de ori, cucerind 11 medalii de aur, 6 de argint și 4 de bronz. Printre medaliații de aur se numără Safier Koorndijk-Iancu, Ciprian Borcan, Andrei Pop, Dragoș Enuță, Ionuț Lepădatu și Vlad Dumitru.

"Este un debut fantastic pentru sportivii noștri", a declarat președintele Agenției Naționale pentru Sport, Bogdan Stanoevici. "Aceste rezultate excepționale demonstrează talentul și dedicarea sportivilor români, precum și calitatea pregătirii lor. Felicitări tuturor medaliaților și le urez mult succes în continuare!", a mai spus acesta.

Competiția reunește peste 1000 de sportivi din peste 40 de țări, făcând din Campionatul European de Culturism și Fitness 2024 unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul sportiv european. Succesul de excepție al delegației române în prima zi plasează România printre favoriții la titlul de campioană europeană.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel