10 ore a pictat un dovleac de 180 kg. Ce a ieșit este incredibil

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
10 ore a pictat un dovleac de 180 kg. Ce a ieșit este incredibil
10 ore a pictat un dovleac de 180 kg. Ce a ieșit este incredibil

Jeanette Paras, în vârstă de 68 de ani, este cunoscută pentru pictarea dovlecilor uriași încă din 1988, așa cum se menționează pe site-ul său.

Jeanette Paras a transformat dovlecii în opere de artă, redându-le chipul lui Kanye West, Donald Trump și chiar lui Baby Yoda în trecut. În acest an, artista a ales-o pe Taylor Swift pentru a transforma dovlecii în creații.

Într-o înregistrare video postată pe Instagram, Paras a dezvăluit „Taylor SwiftKin”: un dovleac uriaș de pe veranda din fața casei sale, pe care a pictat chipul cântăreței.

Femeia a declarat pentru Insider că a decis să o picteze pe Taylor Swift în acest an pentru că artista se află în centrul atenției în ultime vreme, peste tot în lume.

Pentru a crea asemănarea artistei pe dovleac, femeia a acoperit dovleacul cu nouă peruci blonde și a folosit cartofi dulci pentru urechi, conform canalului local de știri WCMH.

Ea a adăugat chiar și un dovleac mai mic care a fost pictat să arate ca o minge de fotbal, un semn către Kelce, fundașul lui Kansas City Chiefs, cu care Swift se întâlnește.

Întregul proces a necesitat aproximativ 10 ore de muncă. Proiectul dovleacului face parte dintr-un parteneriat cu Stefanie Spielman, fondatoarea unei asociații împotriva canerului la sân.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jeanette Paras (@paras_pumpkins)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel