Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Foto: Freepik
Micul elicopter Ingenuity, trimis de NASA pe planeta Marte, a transmis ultimul său mesaj spre Terra şi va fi utilizat de acum înainte ca o bază fixă pentru colectarea de date de pe suprafaţa "Planetei Roşii", a anunţat marţi agenţia spaţială a Statelor Unite, citată de AFP.
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Reducerea grăsimii abdominale necesită o abordare holistică, care include atât modificări ale stilului de viață, cât și ale dietei. Iată câteva sfaturi generale...
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Iată o rețetă simplă și delicioasă de chiftele perfecte pentru post...
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Curățenia înainte de Paște poate fi o sarcină destul de grea, mai ales dacă vrei să ai casa strălucitoare pentru sărbători. Iată câteva sfaturi...
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Această rugăciune poate fi rostită în fiecare dimineață de joi.
Fotografie de la Sarah Chai/ Pexels
Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră mentală? Descoperă cum activitatea fizică poate fi un remediu natural pentru anxietate, stres, ADHD și traume, și cum să îți folosești corpul pentru a-ți îmbunătăți sănătatea mintală.
Unsplash.com
Cu o capacitate contagioasă de a ne aduce zâmbetul pe buze și de a ne îmbunătăți starea de bine, umorul este mai mult decât o simplă formă de divertisment - este o forță benefică care ne însoțește în viață.
Unsplash.com
Câteva dintre atracțiile turistice mai puțin cunoscute ale lumii, dar foarte impresionante
Unsplash.com
Într-o lume digitală, tradițiile sunt uneori uitate, dar jocurile clasice pentru copii rămân o modalitate valoroasă de a promova imaginația și interacțiunea. Descoperă împreună cu noi jocurile tradiționale pentru copii care rezistă trecerii timpului și încurajează distracția autentică.
Captura Facebook
Îndrăgita "Nonna" a Arianei Grande - bunica Marjorie Grande, în vârstă de 98 de ani - a intrat în istorie, fiind cel mai în vârstă artist care a apărut vreodată în Billboard Hot 100.
The Beatles
Documentarul iconic al trupei The Beatles, "Let It Be", va fi disponibil pe Disney+ pentru prima dată după mai bine de 50 de ani.
FOTO: captura video Instagram @Celine Dion
Viitorul documentar al lui Celine Dion are oficial o dată de premieră.
Unsplash.com
De la dulcețurile siciliene ale cannoli-ului la deliciile aromate ale chiflelor suedez cu cardamom, descoperă gustările exotice care te transportă în călătorii culinare fascinante în jurul lumii.
FOTO: Pexels
Autoritățile din Belarus au condamnat o celebră trupă rock disidentă, desemnând formația și pe cei trei membri ai săi extremiști și condamnându-i la doi ani de muncă corecțională. Aceasta reprezintă ultima acțiune într-o represiune de lungă durată împotriva disidenților, care a cuprins această...
Foto: Pexels
Congresul Statelor Unite ale Americii a anunțat un nou val de piese și albume muzicale incluse în Registrul Național de Înregistrări.
foto: Courtney Love, Facebook
Courtney Love a făcut mai multe comentarii răutăcioase la adresa unor vedete cunoscute din lumea muzicii. I-a supărat și pe... "swifties" (fanii lui Taylor Swift)!
foto: Freepik
Ți s-a întâmplat vreodată să rămâi cu un refren "blocat" în minte și să nu mai poți scăpa de această senzație preț de câteva minute bune sau, uneori, și o zi întreagă? Iată ce se întâmplă, de fapt.
Foto: Pexels
Keanu Reeves, actorul iconic în vârstă de 59 de ani, își va împrumuta vocea pentru franciza "Sonic the Hedgehog", preluând rolul lui Shadow the Hedgehog în viitorul film "Sonic the Hedgehog 3".
foto: Freepik
Da, chiar dacă pare greu de crezut, muzica rock are numeroase beneficii pentru sănătatea noastră mentală.
foto pexels
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia Ekathimerini.
foto: Freepik
Nu puține sunt clipurile în care vedem câini sau pisici care imită vocea umană și chiar au inflexiuni muzicale care ne duc cu gândul la... cântat. Pot cânta animalele, în adevăratul sens al cuvântului?
foto: Freepik
Iată de ce e bine să consumi cât mai multe banane, dacă se poate... zilnic!
Nicole Scherzinger/Facebook
Logodnicul lui Nicole Scherzinger, Thom Evans, a dezvăluit că abia așteaptă să aibă copii.
Captură Youtube
Musk, în vârstă de 52 de ani, care a avertizat că inteligența artificială ar putea fi mai inteligentă decât oamenii în decurs de un an, și-a făcut predicția atunci când a fost întrebat cine crede că va fi următorul președinte.
Foto: Pexels
O galerie unică din Edinburgh face un pas curajos, invitând publicul larg să își expună propriile creații artistice. Edinburgh Printmakers, situată într-o fostă fabrică din Fountainbridge, a inaugurat primul atelier de gravură deschis publicului din Marea Britanie acum 57 de ani.


DC Media Group Audience


pixel