Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Sursa: Freepik
Calea Victoriei se transformă în promenadă urbană în weekendul 4-5 mai, oferind bucureștenilor și turiștilor șansa de a redescoperi farmecul orașului.
Sursa: Freepik
Vremea va fi favorabilă de 1 Mai, cu cer parțial noros și o temperatură maximă de 23 de grade Celsius, ideală pentru a te bucura de diverse activități în aer liber.
Sursa: captură Youtube NastassjaCanCook
Pe masa de Paști, cozonacii și pasca sunt mereu prezente. Pasca fără aluat este cea mai căutată, așa că vă aducem o rețetă deosebită care se prepară în maximum 20 de minute: pască fără coacere!
Sursa: Freepik
Predeal se pregătește să devină destinația preferată a iubitorilor muzicii retro, odată cu începerea evenimentului "Retro Nostalgia Music".
Sursa: Freepik
Un mic raton dansând în cerc a devenit senzația internetului în ultimele luni. Videoclipul viral, cunoscut sub numele de „Ratonul dansator Pedro”, prezintă un pui de raton dansând și rotindu-se într-un videoclip circular, cel mai adesea pe remixul EDM al melodiei „Pedro” de Raffaella Carrà.
Sursa: Freepik
Blue Ivy Carter își face debutul cinematografic alături de mama sa, Beyoncé, în filmul „Mufasa: Regele Leu”.
Musicalul 'Hell's Kitchen' și Piesa 'Stereophonic' Domină Topul Nominalizărilor la Premiile Tony din 2024/Freepik
Musicalul "Hell's Kitchen" al Aliciei Keys și producția "Stereophonic", inspirată de mișcarea rock din anii '70, domină lista nominalizărilor la premiile Tony din 2024, cele mai prestigioase distincții acordate în industria teatrală din Statele Unite. Acestea sunt urmate de "The Outsiders",...
Sursa: Simona Gherghe, Instagram
Cunoscută pentru relația strânsă pe care o are cu cei mici, Simona Gherghe nu a ezitat să își deschidă sufletul și să împărtășească fanilor săi stările emoționale prin care trece în aceste momente.
Fotografie de la Magda Ehlers/Pexels
Cercetătorii din întreaga lume au dezvoltat cu succes un material biodegradabil compus din bacterii, care se descompune complet la sfârșitul duratei sale de viață utilă. Această inovație aduce o rază de speranță în lupta împotriva uneia dintre cele mai grave probleme de mediu, poluarea cu...
Billie Eilish anunță turul HIT ME HARD AND SOFT
Billie Eilish a dezvăluit datele turneului său "HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR".
Captura Facebook
Benny Andersson, cunoscut ca membru al trupei celebre ABBA, și-a schimbat direcția muzicală de la pop la muzică clasică printr-o colaborare cu un post de radio suedez, informează DPA.
Rihanna se bucură de faptul că este o „mamă de băiat"/Facebook
Rihanna a dezvăluit că îi place să fie o mamă a băieților, chiar dacă în casă este depășită numeric. Ea este mama lui RZA (pronunțat Rizza), în vârstă de 23 de luni, și a lui Riot Rose, în vârstă de opt luni, împreună cu partenerul ei, A$AP Rocky.
Captura Youtube
Marilu a dezvăluit în detaliu motivele care au stat la baza despărțirii dintre ea și Iustin.
Fotografie de la Upendra Karki/Pexels
Marţi, un reprezentant al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) a avertizat că există posibilitatea ca virusul gripei aviare H5N1 să se extindă la vitele din alte ţări, în afara Statelor Unite, prin intermediul păsărilor migratoare, informează Reuters.
Partidul Berii din Austria, care vede jumătatea plină a paharului, candidează în parlament
Partidul Berii din Austria va concura la alegerile parlamentare din acest an, chiar dacă nu a atins obiectivul de finanțare, a declarat liderul său marți, fiind încurajat de sprijinul în creștere și alegând să vadă partea plină a paharului.
Captura Youtube
Cu o strălucire excepțională și o eleganță ce eclipsează orice așteptare, Gala Met 2024 o să fie un adevărat festin pentru ochii pasionaților de modă din întreaga lume. Aducând împreună celebrități, designeri de renume și influenceri de seamă.
FOTO: Captură video @ ABC News
Leonardo DiCaprio este dorit în filmul biografic al vieții lui Frank Sinatra.
FOTO: Freepik
Japonia se confruntă cu o scădere a populației, fapt ce a dus la un număr record de locuințe goale.
Captura Facebook
Barbra Streisand și-a surprins fanii cu o întrebare îndrăzneață, adresată public lui Melissa McCarthy, despre utilizarea medicamentului Ozempic pentru pierderea în greutate.
The Rolling Stones își încep turneul nord-american cu un concert în Houston
The Rolling Stones au început duminică turneul lor nord-american cu un concert pe un stadion aglomerat din Houston, unde spectatorii din diverse orașe s-au adunat pentru a-i urmări pe una dintre cele mai longevive trupe rock, în mijlocul speculațiilor că aceasta ar putea fi ultima lor serie de...
Captura Facebook
Benny Blanco a dezvăluit modalitatea sa preferată de a o cucerii pe Selenei Gomez.
Foto: Agerpres
Va fi expusă partitura originală a Simfoniei a 9-a de Ludwig van Beethoven.
Shakira / FOTO: Facebook
Problemele financiare ale familiei Shakira au transformat-o într-o „persoană atât de determinată” încât simte mereu că are mai mult de realizat în muzică.
Captura Youtube
Un preot robot creat de inteligența artificială, poreclit „Părintele Justin”, a fost demis după doar o zi de slujbă, ca urmare a scandalului provocat de congregația sa. Acum este cunoscut simplu sub numele de „Justin”.
Janet Jackson aduce turneul „Together Again” în Marea Britanie și Europa
Janet Jackson va începe turneul său "Together Again" în septembrie, în Marea Britanie și în Europa.


DC Media Group Audience


pixel